Thermage IV. mátrixpontos rádiófrekvenciás ránckezelés teljes arcon,nyakon és dekoltázson, azonnal látható eredménnyel! Plusz 60% kedvezmény feszesítő MesoIlaser mezoterápiára! 60% kedvezménnyel 29.990 Ft helyett 11.990 Ft

Thermage IV. mátrixpontos rádiófrekvenciás ránckezelés teljes arcon,nyakon és dekoltázson, azonnal látható eredménnyel! Plusz 60% kedvezmény feszesítő MesoIlaser mezoterápiára! - akciós kupon

 Eredeti ár: 29.990 Ft

Megtakarítás: 18.000 Ft

11.990 Ft

60%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

A kupon az akció időtartama alatt a Szalonban is megvásárolható!

Folyamatosan egyre feszesebb bőr - Jó hír mindazok számára, akik műtét nélkül fiatalabb, feszesebb bőrre vágynak!


Ha az ember öregszik bőrében a kollagén rostok száma kevesebb lesz, s ez ráncképződéshez és végső soron a bőr megereszkedéséhez vezet.

Azért fogod szeretni a Thermage rádiófrekvenciás kezelést, mert egyszerre kontúrjavító és bőrfeszesítő, miközben egy rövidebb ebédidő alatt elvégezhető, cserébe a hatása akár hónapokon keresztül  nem csak kitart, de fokozódik.

A Thermage kezelés tökéletes választás, ha feszesebb, fiatalosabb arcbőrt szeretnél úgy, hogy a kezelés után azonnal látszódjon a hatása, de egyben legyen hosszú távú is.

A kezelés teljesen fájdalommentes, inkább kellemes
! Hatása azon alapul, hogy rádiófrekvencia segítségével elérjük a bőröd azon részét, ahol a kollagén termelődik, és fokozott munkára fogjuk.

A kollagén rostok azonnali összehúzódása azonnal meglátszik az arcbőrödön, a kollagén termelés felgyorsulásának hatása pedig még hónapokon át folyamatosan tarthat!

A kezelés hatékony lehet az egész arcodon (pl. homlok, szemhéjak), és a nyakadon a dekoltázsodon, a hasadon és a kezeden is, de akár bevethetjük a makacs narancsbőr ellen is.

A Thermage kezelés után beavatkozásnak nyoma nem látszik, hiszen nincs utána seb, heg, egyéb kellemetlenség. Kezelés után nincs felépülési idő!

Feszesítő Mezoterápia, avagy Eredeti Elektroporáció MESOILASER készülekkel

Az elektroporáció egy olyan módszer, mely hatására akt
ív hatóanyagok a bőr cutis (irha) rétegére juttathatók. Az eredeti elektroporációs technológiát eredetileg orvosoknak fejlesztették ki, azon belül is a génkutatás, rákkutatás területén dolgozóknak, mert bizonyítást nyert, hogy képes hatóanyag bejuttatására sejten belüli térbe.

A készülék elektroporációs kezelőfejei speciális elektromos impulzusokat bocsátanak ki, melynek hatása úgynevezett "elektromos kapukat" nyit a sejthártyán. Ennek köszönhetően jelentősen megnő a sejtfal áteresztőképessége, és orvosi tisztaságú vízbázisú hatóanyagok juttathatók be a sejtekbe és a kötőszövetbe.

Az eredeti elektroporáció által kivételesen magas hatóanyagtartalmú szuperkoncentrátumokat és vitamin-koktélokat juttathatunk transzepidermálisan a bőr sejteibe, vagy a sejt közötti térbe.

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2023.11.30.-2024.03.31.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges a 06 30 6070668 telefonszámon.
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00.
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni, kérlek küldj SMS-t és visszahívunk!

A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u 6

Telefon: 06-30/607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK