Ajánlataink üzleti partnereknek


Miért érdemes a Kupon Bónusz oldalán hirdetned?


Mert most 8 napra akciós áron brutto fix 10.000 Ft-ért megjelenitjük ajánlatodat! (nincs további költség, nics jutalék, a vásárlók nálad jelentkeznek és nálad fizetnek)

  • Mert termékeid, szolgáltatásaid számára kockázatmentesen, vagy kis kockázattal tudsz új vásárlókat szerezni a kupon ajánlatok segítségével.
  • Mert vállalkozásod nagyobb ismertségre tehet szert rövid idő alatt.
  • Mert nem kell bajlódnod az akciós ajánlatok kezelésével, a Kupon Bónusz kezeli a vásárlók nyilvántartását, adminisztrációját, a megrendelések ellenőrzését. Az elszámolás a megállapodásban rögzítettek szerint történik.
  • Mert mindent megteszünk, hogy minél többen éljenek a bónusz kuponokkal és minél több vásárlót biztosítsunk Neked.

 

A Kupon Bónusz ereje abban rejlik, hogy rövid időn belül sok vásárlót generál a termékeid vagy szolgáltatásaid számára, növelve ezzel márkád, céged ismertségét.

 

Kupon, akció, bónusz, kedvezmény, árengedmény....

Nevezhetjük akárhogy, de az tény, hogy a közösségi vásárló oldalakon megjelenő ajánlatokat rengetegen böngészik nap mint nap, és rengetegen élnek ezekkel a lehetőségekkel. A konkrét kupon lehet online felhasználható vagy kinyomtatható, lehet fix összegű vagy százalékban megadott árengedményt biztosító, lehet egyetlen napra érvényes vagy egy hónapig élő akció - mindenképp sikert, azaz bevételt hoz a cégednek.

 

Amennyiben több információra van szükséged a Kupon Bónusz szolgáltatásaival kapcsolatban, keresd a Kuponos hirdetés menete menüpontot vagy vedd fel velünk a kapcsolatot:

info@kuponbonusz.hu

06-30/257 83 73

 

Kápráztasd el ügyfeleidet minőségi termékekkel /szolgáltatásokkal, és tégy szert megannyi új és elégedett fogyasztóra gyorsan és kockázatmentesen!