Jöhet egy kis BOOST a hajadnak! Melegollós hajvágás mosással és szárítással, minden hajhosszra, Joico Boost volumennöveléssel! Plusz 60% kedvezmény Joico K-Pak hajszerkezet megújításra! 75% kedvezménnyel 16.000 Ft helyett 3.990 Ft

Jöhet egy kis BOOST a hajadnak! Melegollós hajvágás mosással és szárítással, minden hajhosszra, Joico Boost volumennöveléssel! Plusz 60% kedvezmény Joico K-Pak hajszerkezet megújításra! - akciós kupon

 Eredeti ár: 16.000 Ft

Megtakarítás: 12.010 Ft

3.990 Ft

75%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

A melegollós hajvágás és Joico Boost volumennövelés kuponhoz a szalonban Joico K-Pak hajszerkezet javító 4 lépéses kezelést kérhet, ha a haja igényli, most 2990 FT-ért bármilyen hajhosszra!

Melegollóval a hajvágás teljesen új értelmet nyer! Egy forradalmian új megoldásnak köszönhetően az olló éle melegítve van. Vágás során a hajvégeket lezárja az olló éle, így a természetes proteinek, valamint a hajnak életet adó nedvesség a hajszálakban marad. Ezzel elősegíti a haj természetes regenerálódását.

A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, akkor a haj elveszti fényét, erejét és szépségét. A melegolló minden típusú és hosszúságú haj vágásához alkalmazható. Optimális eredményt lehet elérni alár vastag, normál, vagy vékony szálú, rövid vagy hosszú hajról legyen szó.

BOOST! Az emberiség 80%-ának vékonyszálú a haja, így hát senki ne ostorozza magát, ha nincs olyan hatalmas hajkoronája születetten, amitől megfájdul a nyaka. Nem véletlen, hogy a nők az idők kezdete óta rengeteg praktikát vetettek be, hogy hajuk dúsabbnak, vastagabbnak, testesebbnek tűnjék...

A Joico Boost hajápolóval megadjuk a hajadnak a tartást és tömeget, amire vágysz! Ez a könnyű kezelés nem szárítja ki a hajat, rétegezhető/építhető a hajtöveknél a magasabb frizura érdekében, és extra kellemes illattal rendelkezik!


Ajánljuk bármilyen minőségű hajra és  minden haj hosszra.

Imádni fogod....

Fodrászaink vendégeink elégedettsége érdekében legjobb tudásuk szerint nyújtanak minőségi szolgáltatást, professzionális termékek felhasználásával.

Célunk olyan frizurák készítése, melyekkel hangsúlyozni tudjuk a szalonunkba betérő vendégek egyéniségét. Mind formavilágban, mind hajszínben arra törekszünk, hogy olyan megjelenés kialakításában segítsünk, mellyel elégedetten távozhat.

Fodrászaink magasan képzett szakemberek, akik a precíz, klasszikus formavilágtól a legújabb trendekig ismerik a szépségipar ezen szegmensét.
Várjuk vendégeinket!

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2024.05.08.-2024.06.30.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges a
06 30/6070668 telefonszámon.
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 19.00.
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u. 6.

Telefon: +36/30 608 4517

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK