Fiatalító és feszesítő arc-toka-nyak-dekoltázs kezelés kollagénindukciós Tripoláris rádiófrekvenciával! Plusz 50 % kedvezmény tű nélküli mezoterápiás bőrfeltöltésre!! 66% kedvezménnyel 35.000 Ft helyett 11.990 Ft

 • Fiatalító
 • Fiatalító

 Eredeti ár: 35.000 Ft

Megtakarítás: 23.010 Ft

11.990 Ft

66%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

A kupon az akció időtartama alatt a Szalonban is megvásárolható!

A Tripoláris rádiófrekvenciás kezelések ma már mind az arc, mind pedig a test kezelésében nélkülözhetetlenek. Rendkívül eredményes módszert kínálnak a bőr öregedésével és megereszkedésével együtt járó esztétikai problémák kezelésére, különösen az arc, a kar, a comb és a dekoltázs régiójában.

A rádiófrekvenciás (elektromágneses hullámokkal működő) készülék, amely csökkenti a bőr lazaságának problémáját, a kollagén és elasztin termelés serkentésével rendkívül látványos arcfiatalító kezeléseket tesz lehetővé.

A csúcstechnológiának köszönhetően a kezelés teljesen biztonságos, az összes bőrszín és bőrtípus esetén alkalmazható. Ráadásul maga a kezelés egyedülállóan komfortos, kimondottan kellemes hatású.

A kollagén rostok összehúzódása miatt a kezelt személy azonnali hatásként már közvetlenül a kezelés után tapasztalhatja a bőr feszesebbé válását, hosszú távon, néhány héttel később pedig az eredmény valóban látványossá válik.

Kezeléseinket fejlett, újgenerációs rádiófrekvenciás módszerrel végezzük.

Hatásmechanizmusa:

 • A rádiófrekvenciás hullámok segítségével szelektív hőhatást lehet gyakorolni az emberi szövetekre A rádiófrekvencia használatával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület hőmérséklete alig nő. A természetes szöveti ellenállásnál keletkezett hőt az áramlás belsejében egy elektromos erőtér biztosítja.

A rádiófrekvenciás kezelés hatása az írhában:

 • Azonnali hatás: a kollagén rostok szerkezete a hő hatására megváltozik. Átmérőjük vastagabb lesz, de hosszuk csökken, a kollagén rostok tehát összehúzódnak.
 • Hosszútávú hatás: Az irhát érő hő stimulálóan hat a fibroblasztokra, amelyek így a kezelés utáni időszakban újult erővel szintetizálnak új kollagén- és elasztin rostokat.

Rádiófrekvenciás kezeléseket különösen ajánljuk a következő esetekben:

 • A kötőszövet megerősítére, az arc és az arckontúrok megemelésére.
 • A test öregedésével együtt járó bőrmegereszkedés kezelése, különösen az arc, toka, nyak dekoltázs területén, de a felkar, a combok és a feszességét vesztett has tájékán is.

 

A rádiófrekvenciás kezelés menete:

 • Első lépésként a bőrt letisztítjuk
 • Második lépésként Enzimes hámlasztást végzunk
 • A letisztított kezelendő felületre kontakt gélt viszünk fel, amely megkönnyíti a Rádiófrekvenciás hullámok penetrációját.
 • A kívánt felületet ezután a kezelőfej többszöri oda-vissza mozgatásával kezeljük. A bőrfelszín hőmérséklete feszesítő kezelésnél 39 oC , alakformáló kezelésnél 42 oC -osra melegszik. A kezelés időtartama az arcon általában kb. 30 perc.
 • A kezelés végén a bőrt peptides hatóanyaggal zárjuk le, hogy segitsük a regeneráció beindulását

A rádiófrekvenciás kezelések fájdalommentesek!

A kezelésnek nincsen mellékhatása, a kezelt területeken a bőr enyhén kipirosodhat a hőhatás  miatt, ez a tünet egy óra alatt spontán elmúlik.

Az elektromágneses hullámok keltette hőhatás miatt pedig a kezelésnek nyugtató, relaxáló hatása is van!

Kontraindikációk, a rádiófrekvenciás kezelés nem javasolt a következő esetekben:

 • Terhesség, szoptatás

 • Nem múlt el 18 éves
 • Pacemaker vagy egyéb beültetett elektromágneses eszköz
 • Epilepszia
 • Fém implantátum
 • Immungyengeség vagy immunrendszert gyengítő orvosság szedése
 • Daganatos megbetegedés

 

A Rádiófrekvenciás kezeléshez most 50 % kedvezménnyel kaphatsz bőrfeltölTű nélküli Mezoterápiát, avagy Eredeti Elektroporációt MESOILASER készülekkel!

Az elektroporáció egy olyan módszer, mely hatására aktív hatóanyagok a bőr cutis (irha) rétegére juttathatók. Az eredeti elektroporációs technológiát eredetileg orvosoknak fejlesztették ki, azon belül is a génkutatás, rákkutatás területén dolgozóknak, mert bizonyítást nyert, hogy képes hatóanyag bejuttatására sejten belüli térbe.

A készülék elektroporációs kezelőfejei speciális elektromos impulzusokat bocsátanak ki, melynek hatása úgynevezett "elektromos kapukat" nyit a sejthártyán.

Ennek köszönhetően jelentősen megnő a sejtfal áteresztőképessége, és az eredeti elektroporáció által orvosi tisztaságú vízbázisú hatóanyagok juttathatók be transzepidermálisan a bőrsejtekbe és a sejtközötti térbe, többek közt kivételesen magas hatóanyagtartalmú szuperkoncentrátumokat, nukleinsavakat, aminósavakat, hialuronsavat, steril kivonatokat vagy vitamin-koktélokat!

 

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2024.05.09.-2024.07.31.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges a 06306070668 telefonszámon.
A Morgana Beauty szépség és Oktatószalon nyitvatartása hétköznaponként 09.00 - 20.00.
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépség és Oktatószalon

Cím: 1065 Budapest, Podmaniczky u. 6

Telefon: 06 30/ 607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK