Ránctalanító kezelés teljes arcon! Face Lifting elektrostimulációval és ultrahanggal! Plusz 60% kedvezmény gyémántfejes mikrodermabráziós vagy Aquapeel vízsugaras hidroabráziós hámlasztásra! 46% kedvezménnyel 12.000 Ft helyett 6.490 Ft

Ránctalanító kezelés teljes arcon! Face Lifting elektrostimulációval és ultrahanggal! Plusz 60% kedvezmény gyémántfejes mikrodermabráziós vagy Aquapeel vízsugaras hidroabráziós hámlasztásra! - akciós kupon

 Eredeti ár: 12.000 Ft

Megtakarítás: 5.510 Ft

6.490 Ft

46%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

A kupon az akció időtartama alatt a Szalonban is megvásárolható!25 éves kor után bőrünknek folyamatos gondoskodásra, karbantartásra, táplálásra van szüksége, hogy megőrizzük fiatalosságát, késleltessük az öregedési folyamatát, hiszen a környezeti ártalmak, az életmód, a nem megfelelő táplálkozás és biológiai óránk működése rajta hagyja nyomát bőrünkön.A kontúrok elmosódnak, a szövetek megereszkednek, a ráncok elmélyülnek. Ha ezekkel a problémákkal találkozik, akkor nincs más hátra : FACE LIFTING

A kezelést 25 év felett bárki igénybe veheti, ha  feszes arcbőrt és kontúros arcot szeretne.

Ezzel a speciális interferenciás kezeléssel megoldást nyújtunk ezekre a problémákra. Átmozgatjuk és tornáztathatjuk az arc felszíni bőrizmait, és a mélyebben elhelyezkedő tartó-, mozgatóizmait is. Azaz izomstimulást végzünk! Mindeközben a nyirokerekre is stimuláló hatással van a kezelés, tehát a méregtelenítést is segítjük, ami alapvető a bőrünk fiatalságának megőrzéséhez.A speciális interferenciás kezeléssel remekül tudjuk ellensúlyozni az arc kontúrjainak elmosódását, a szövetek megereszkedését. Kisimítjuk a mélyebb mimikai ráncokat, oldjuk a szem körüli ráncocskákat, puffadásokat, a száj körkörös ráncait, az orr, az ajak mély barázdáit. A mozgó, rugalmasító izommozgást is folyamatosan láthatjuk, nyomon követhetjük.


A kezelés ultrahanggos hatóanyagbevitelt is adunk, mely közben az ultrahang rezgését a bőrbe vezetjük, ami az alsó rétegekig hatolva magával viszi a különböző krémek hatóanyagait.
A rezgések hatására a szövetek megmozdulnak, egymáshoz érve, masszírozzák egymást, miközben hőt termelnek. Ez tovább segíti a jótékony folyamatokat, a felszívódást, javítja a vér és nyirokkeringést.
Ennek a mélyreható ápolásnak az eredménye, hogy a bőr feszesebb, rugalmasabb lesz. A kezelés lassítja a bőr öregedését, enyhíti a ráncokat, és sejtmegújító hatása van.

A kezelés bőrfeszesítő, kontúr emelő hatású. Eredményeként az összetapadt, feszült arcizmok, melyeknek mimikai ráncait köszönheti fellazulnak, így a ráncok kisimulnak!


A kezelés fájdalmatlan, sőt nagyon kellemes, bizsergető érzés.

A kezelést kérésére kiegészítjük gyémántfejes mikrodermabrázióval vagy Aquapeel vízsugaras hidroabrázióval, a bőrállapot szerint.

A mikrodermabrázió:
Gyémántfejes, vákuumos bõrradírozás, amely során a különbözõ méretû kezelõfejekkel eltávolítjuk a hámréteg (epidermis) felsõ sejtsorait. Hatására a bõr megújul, szép, bársonyos küllemet kap. Kiválóan kezelhetõek ezzel a technikával a megvastagodott felhám, a tág pórusok, a keloidos (kidülledõ) hegek, acne (pattanás) következtében maradt „kráterek", apró ráncok, pigmentfoltok, hízási- terhességi csíkok.  A kezelést követõen nagy mértékben nõ a bõr hatóanyag felvevõ képessége is.


Aquapeel v
ízsugaras hidroabrázió:

Az egyik legújabb bőrápoló technológia. A Aquapeel vízsugaras Hidrodermabrazió kihasználja a víz, oxigén és természetes enzimek gyógyító erejét könnyedén hámlasztja a bőrt, méregteleníti azt, és mélyen hidratált és egészségesebb külsejű bőrt eredményez!


Mivel nagyon gyengéd (kellemes, mikromasszázs érzetű) kezelésről van szó, a legérzékenyebb bőröknél is alkalmazható.

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2023.04.01.-2023.05.31.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges a 30 6070668 telefonszámon.
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 10.00 - 19.00,
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u 6

Telefon: 06-30/607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK