MesoILaser - tű nélküli mezoterápiás luxus arckezelés! A bőr normál szerkezetének megőrzése esszenciális aminósavakkal teljes arcon! Plusz 60% kedvezmény Rádiófrekvenciás kollagénindukciós kezelésre!! 45% kedvezménnyel 25.500 Ft helyett 13.990 Ft

  • MesoILaser
  • MesoILaser

 Eredeti ár: 25.500 Ft

Megtakarítás: 11.510 Ft

13.990 Ft

45%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

A kupon az akció időtartama alatt a Szalonban is megvásárolható!

Esszenciális aminósavakat tartalmazó hatóanyagampulla luxus mezoterápiás, softlézeres kezelés!  Professzionális gép és szakértelem!

Tű nélküli mezoterápia

Az elektroporáció egy olyan módszer, mely hatására aktív hatóanyagok a bőr cutis (irha) rétegére juttathatók. Az eredeti elektroporációs technológiát eredetileg orvosoknak fejlesztették ki, azon belül is a génkutatás, rákkutatás területén dolgozóknak, mert bizonyítást nyert, hogy képes hatóanyag bejuttatására sejten belüli térbe.

A készülék elektroporációs kezelőfejei speciális elektromos impulzusokat bocsátanak ki, melynek hatása úgynevezett "elektromos kapukat" nyit a sejthártyán. Ennek köszönhetően jelentősen megnő a sejtfal áteresztőképessége, és orvosi tisztaságú vízbázisú hatóanyagok juttathatók be a sejtekbe és a kötőszövetbe.

A hatóanyag  eredeti elektroporációval való bejuttatása a bőrbe azonnali és tartós eredményeket produkál!

A Medical Infralézer
A nagy teljesítményű softlézertus biostimulációs, kollagénindukciós (kollagénrost képző) hatást fejt ki. Előnye, hogy non-invazív, tűszúrás nélküli és fájdalommentes. A  lézeres kezelés hatására a mezoterápiás kezelés is még tartósabb eredményeket képes elérni.
Az általunk használt készülék nagy teljesítményű infralézertus-fejjel műküdik. Az infralézer lényege a mélyebb behatolás, ezért különösen erős a stimulációs hatása a bőrsejtek és az összes metabolikus folyamat aktiválásában, melyek szükségesek a kollagén mátrix és a fibroblaszt sejtek újraszerveződéséhez.

Az esszenciális aminósavak

Az aminosavak természetes és elengedhetetlen összetevői az élő szervezeteknek. Nagy mennyiségben találhatóak meg az emberi szövetekben és bőrünk tartalmazza ezekből a legtöbbet. Szerves részét képezik a hidratációjáért és sejtvédelemért felelős hidratáló faktornak, vagy más nevén NMF-nek. Használatával megőrizhetjük, illetve helyreállíthatjuk az epidermisz normál szerkezetét. Megőrizhetjük annak hidratációját és antioxidáns sejtvédelmét.

Az esszenciális aminósavakat szervezetünk nem tudja előállítani, ezeket kivülről kell bevinnünk, viszont nagyon fontos feladatokat látnak el szervezetünkben, nélkülük alapvető folyamatok nem tudnak végbe menni.

Funkciók:
- Bőr normál szerkezetének fenntartása: hidratáció, sejtképzés, antioxidáns hatás
- Minden kezeléshez, mint bőrregeneráló és helyreállító

A hatóanyag-ampullában megtalálható mindegyik eszenciális aminósav!

A kezelés kiegészítésére most Rádiófrekvenciás kollagénindukciós kezelést kérhet, melynek akciós ára arcon 6990 Ft, arcon szemkezeléssel együtt csak 8990 Ft!

A Rádiófrekvenciás kezelésekről

A kezelés fájdalmatlan, kellemes érzés!

A kezelt területen a kollagén rostok összehúzódása miatt azonnali hatásként már közvetlenül a kezelés után tapasztalhatjuk a bőr feszesebbé válását, néhány héttel később pedig az eredmény valóban látványos lesz. Bőrünk hosszú távon feszessé és fiatalossá válik.


Kezeléseinket fejlett, új generációs rádiófrekvenciás módszerrel végezzük.

Hatásmechanizmusa:
A rádiófrekvenciás hullámok segítségével szelektív hőhatást lehet gyakorolni az emberi szövetekre A rádiófrekvencia használatával az energia egyenletesen melegíti a bőr mélyebb rétegeit, miközben a bőrfelület hőmérséklete alig nő.

Azonnali hatás: a kollagén rostok szerkezete a hő hatására megváltozik. Átmérőjük vastagabb lesz, de hosszuk csökken, a kollagén rostok összehúzódnak.
Hosszútávú hatás: A rádiófrekvenciás hullám stimulálóan hat a kötőszövetre, így a kezelés utáni időszakban újult erővel áll
ít elő új kollagén- és elasztin rostokat!

Rádiófrekvenciás kezeléseket különösen ajánljuk a következő esetekben:

A kötőszövet megerősítére, az arc és az arckontúrok megemelésére, az arcvonások megfiatal
ítására!

 

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2023.09.26.-2024.01.31.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges a 06 30/6070668 telefonszámon.
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 19.00.
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u. 6.

Telefon: 06-30/607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK