MesoILaser - tű nélküli mezoterápiás bőrvédő és fiatalító luxus arckezelés Q10 koenzimmel! Plusz 60% kedvezmény sejtregeneráló Medical Infralézer kezelésre! 45% kedvezménnyel 25.500 Ft helyett 13.990 Ft

  • MesoILaser
  • MesoILaser

 Eredeti ár: 25.500 Ft

Megtakarítás: 11.510 Ft

13.990 Ft

45%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

A kupon az akció időtartama alatt a Szalonban is megvásárolható!

Bőrvédő és fiatalító mezoterápiás kezelés dupla hatóanyag tartalommal Q10 koenzimmel! Professzionális gép és szakértelem!

Mivel bőrünk testünk legkülső rétege, folyamatosan különféle külső tényezőknek van kitéve, ilyen például a nap UV-sugarai által okozott oxidatív stressz. Ráadásul a belső folyamatok szabad gyökök felszabadulását idézhetik elő, amelyek további károsodást okoznak sejtjeinkben és felgyorsítják az öregedés jeleit.

A Q10 koenzim, más néven ubikinon, egy vitaminszerű anyag, mely természetes módon minden sejtünkben megtalálható, és ott létfontosságú szerepet játszik. Nélkülözhetetlen az energiatermeléshez, és így együttesen felelős a bőr alapvető funkcióiért - például a regenerációért, a növekedésért és a helyreállítási folyamatokért, ennek következtében sima és egészséges megjelenésű bőrért.

Mit csinál pontosan a Q10 koenzim?

A Q10 koenzim két feladatot teljesít egyszerre, energiát ad és antioxidánsként védi a sejteket. A Q10 a sejten belül és kívül is felveszi a harcot a szabad gyökök ellen. A szabad gyökök olyan agresszív molekulák, amelyek természetesen előfordulnak a szervezetben. Különösen az UV-sugárzás, a stressz és a környezeti mérgek növelhetik a számukat. Ha a koncentráció túl magas, a szabad gyökök oxidatív stresszhez vezetnek. Ez károsíthatja a sejteket és elősegítheti a gyulladást, de a bőr öregedését is felgyorsítja. A Q10 seg
ít lebontani a szabad gyököket.

A Q10 koenzim 100%-ban bőrazonos.

Milyen hatással van a Q10 koenzim a bőrre?
- Energikusabb bőr, ragyogó arcszín. A fiatalos bőrnek általában magas Q10 szintje, és rendelkezik a „Q10 koenzim hatással". Ennek az az oka, hogy a bőr a Q10 által biztosított energiával gyorsabban képes helyreállni és regenerálódni, hogy fiatalos és energikus megjelenésű maradjon.
- A Q10 koenzim segít csökkenteni a nap által okozott károkat, melyet a szabad gyökök okoznak.
- A Q10 koenzim a kollagéntermelést is támogatja, ezáltal segít fenntartani a bőr rugalmasságát.
- A Q10 koenzim segít csökkenteni a finom vonalak és ráncok kialakulását.
- A Q10 koenzim segít, hogy a bőr tónusa egyenletes legyen. A Q10 koenzim segíthet megelőzni a túlzott melanintermelés miatt kialakuló hiperpigmentációt és sötét foltokat. A Q10 koenzim ezt úgy éri el, hogy segít leállítani a tirozináz termelődését, amely a melanintermelés katalizátora.

A Tű nélküli mezoterápiás kezelés

A mezoterápia azaz eredeti elektroporáció egy olyan módszer, mely hatására aktív hatóanyagok a bőr cutis (irha) rétegére juttathatók. Az eredeti elektroporációs technológiát eredetileg orvosoknak fejlesztették ki, azon belül is a génkutatás, rákkutatás területén dolgozóknak, mert bizonyítást nyert, hogy képes hatóanyag bejuttatására sejten belüli térbe.

A készülék elektroporációs kezelőfejei speciális elektromos impulzusokat bocsátanak ki, melynek hatása úgynevezett "elektromos kapukat" nyit a sejthártyán. Ennek köszönhetően jelentősen megnő a sejtfal áteresztőképessége, és orvosi tisztaságú hatóanyagok juttathatók be a sejtekbe és a kötőszövetbe.

A hatóanyag  eredeti elektroporációval való bejuttatása a bőrbe azonnali és tartós eredményeket produkál!

 

 

A mezoterápiás kezelés kiegészítésére most Medical Infralézer kezelést kérhet, melynek akciós ára arcon 2990 Ft, arcon tokán nyakon 3990 Ft! A  medical lézeres kezelés hatására a mezoterápiás kezelés még tartósabb eredményeket képes elérni.

A Medical Infralézer A nagy teljesítményű softlézertus biostimulációs, kollagénindukciós (kollagénrost képző) hatást fejt ki. Előnye, hogy non-invazív, tűszúrás nélküli és fájdalommentes. A  lézeres kezelés hatására a mezoterápiás kezelés is még tartósabb eredményeket képes elérni.Az általunk használt készülék nagy teljesítményű infralézertus-fejjel műküdik. Az infralézer lényege a mélyebb behatolás, ezért különösen erős a stimulációs hatása a bőrsejtek és az összes metabolikus folyamat aktiválásában, melyek szükségesek a kollagén mátrix és a fibroblaszt sejtek újraszerveződéséhez.

A medical infralézer kezelés elősegíti és felgyorsítja a sejtregenerálódást, látványos eredménnyel!

A  medical infralézeres kezelés hatására a mezoterápiás kezelés még tartósabb eredményeket képes elérni.

Mindezek a hatások az alábbi egyértelműen megállapított és ellenőrzött mechanizmusokra alapulnak:
- a mikrocirkuláció gyorsítása
- enzimek sejten belüli aktivitásának növelése
- fokozott oxigéncirkuláció,
- javult glükózfelhasználás
- fokozott fibroblaszt tevékenység

A kezelés nem invaziv, fájdalmatlan, a kezelést követően nincs látható elváltozás!

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2024.02.18.-2024.04.30.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges a 06 30/6070668 telefonszámon.
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00.
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u. 6.

Telefon: 06-30/607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK