Látványos bőrfeszesitő, Izomtónus fokozó 3D arc-, és nyakkezelés hialuronsavas- kollagénes bőrfeltöltéssel! 49% kedvezménnyel 26.500 Ft helyett 13.490 Ft

Látványos bőrfeszesitő, Izomtónus fokozó 3D arc-, és nyakkezelés hialuronsavas- kollagénes bőrfeltöltéssel! - akciós kupon

 Eredeti ár: 26.500 Ft

Megtakarítás: 13.010 Ft

13.490 Ft

49%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

A kupon az akció időtartama alatt a Szalonban is megvásárolható!

Ezt a kezelést kifejezetten laza kötőszövetre ajánljuk, akár megelőzendő a kontúrok megereszkedését, akár azután, hogy megjelennek a megereszkedés első jelei. A kezelés intenziv és hatásos, ráadásul fájdalom mentes.

Ha csodás feszes, ráadásul hidratált bőrt szeretne, akkor ezt a kezelést próbálja ki!

A kezelés során többféle áramfajtát fogunk használni, ez egy mikro-áram technológiával kombinált elektroterápia lesz!

A bőr feszesitése mellett HIALURONSAV és KOLLAGÉN FELTÖLTÉST végzünk!

Az elektromos áramot már sok éve használják a kozmetikai kezelések során. A különböző áramfajták különböző hatást váltanak ki a kötőszövetben és az izomszövetben. A kisebb árammal történő eljárásokat esztétikai felhasználásra fejlesztették ki.

A kezelések hatására a sejtregeneráció növekszik, beleértve a kollagén és az elasztin termelést, és elősegíti a célterület feszességét és tonizáltságát.
Az izom összehúzódás stimulálása javítja az izom tónusát, húzza és feszesíti a petyhüdt izmokat. Az izom elernyedése és pihenése egy pumpahatást kelt, mely elősegíti a terület vérellátását, ami a terület extra tápanyag beáramlást, salakanyag eltávolítását eredményez.

 

A BIONIKUS BŐRSEJT-AKTIVÁTOR készülék a bionikus mikroáram technológiáját használja a bőr mély rétegeire hatva. Minden sejtet mélyen masszíroz, belülről kezdi el aktiválni a kötőszövetet felépitő sejteket, izmokat. Aktiválja a fáradt, öregedő és inaktív sejteket, felgyorsítja a bőr anyagcseréjét. Ezzel egyidejűleg masszírozza az arcon lévő akupunktúrás pontokat, feltölti és javítja a sejtek energia áramlását, hogy a bőr feszes legyen, finom, fényes és rugalmas maradjon.


A MIKROÁRAMÚ FACE LIFTING KEZELÉS olyan elektromos ránckezelő eljárás, amely alacsony frekvenciájú „szövetbarát" mikroáramot használ a kezelés során. A mikroáram fájdalom és izom összehúzódás nélkül végzi el a szövetek és az arc izmainak stimulálását. A ráncokat simitja oly módon, hogy az arc izmai és a felettük megereszkedett bőrfelület visszakerülnek eredeti helyükre, és eredeti feszültségi állapotukba.

KONTÚREMELÉS: A biológiai-áram modellező technológiát alkalmazva, a biológiai-áramot az emberi szívverés frekvenciájának szimulálásával, a bio-jel szerepével segiti a sejtek energiájának pótlását. Az idegek és erek, mint vezetők a nyirok-, zsír- és izomszövet felé, bőrjavító és terápiás hatást közvetítenek. Az izmok újra visszanyerik feszességüket.

3D FESZESITÉS: Javítja az arc relaxációját, korrigálja az arc kontúrját, javitja a szemkörnyék problémáit ( ráncok, táskák ), simitja az ajak ráncait, lazítja a nyak izmait. Szűkiti a pórusokat, és helyreállítja a finom bőrt, fényessé és rugalmassá.

A mikroáram kezelés hatásai
1.    Sejtmegújitó
2.    Bőrfiatalitó
3.    Ráncsimitó
4.    Kontúremelő
5.    Szemkörüli sötét karikákat csökkentő
6.    Pórusösszehúzó
A kezelés nem invazív, kényelmes, fájdalommentes!


Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2022.11.28-2023.01.31.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges:
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00 .
06 30/607 0668
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u. 6.

Telefon: 06-30/607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK