CHRONOVISOR Bionikus mikroááramú 3D bőrtömörítő és feszesítő kezelés teljes arcon, tokán, nyakon és szemkörnyéken! Plusz 50 % kedvezmény feszesítő növényi őssejtes arcmasszázsra! 57% kedvezménnyel 22.000 Ft helyett 9.490 Ft

CHRONOVISOR Bionikus mikroááramú 3D bőrtömörítő és feszesítő kezelés teljes arcon, tokán, nyakon és szemkörnyéken! Plusz 50 % kedvezmény feszesítő növényi őssejtes arcmasszázsra! - akciós kupon

 Eredeti ár: 22.000 Ft

Megtakarítás: 12.510 Ft

9.490 Ft

57%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

Az Idő múlásával az arc megereszkedése szinte elkerülhetetlen. Ez megmutatkozik az állív kontúrjainak elmosódásában, mert az állív esetében a gravitáció hatásai miatt az állív feletti bőrterületek lazaságának látványa itt összegződik. Nagyon gyakran ez az első jele a szövetek gyengülésének.
Ezt fokozhatja az, ha arc egyéb területén volumenhiány alakul ki,ez lehet nagyobb súlycsökkenésétől, de sajnos az idő múlása önmagában is ehhez vezet, akkor a bőrünk úgy viselkedik, mintha egy mérettel nagyobb ruhát hordanánk, és a felesleges bőség megjelenik az arc alsó területein.

A BIONIKUS BŐRSEJT-AKTIVÁTOR bionikus mikroárammal a bőr mély rétegeire hatva minden sejtet mélyen masszíroz, belülről kezdi el aktiválni a kötőszövetet felépítő sejteket, izmokat. Aktiválja a fáradt, öregedő és inaktív izomsejteket, felgyorsítja a bőr anyagcseréjét. Ezzel egyidejűleg stimulálja az arcon lévő akupunktúrás pontokat, feltölti és javítja a sejtek energia áramlását, hogy a bőr feszes legyen, finom, fényes és rugalmas maradjon.

A kezelés fájdalommentes, azonnali látható javulást eredményez, mely eredmény folyamatosan javul a napok múlásával.

A maximális eredmény elérése érdekében a kezelés megismételhető! Ajánlott kezelés szám: 4 alkalom 2 hetes gyakorisággal!


MIKROÁRAMÚ FACE LIFTING:

Olyan elektromos ránckezelő eljárás, amely alacsony frekvenciájú „szövetbarát" mikroáramot használ a kezelés során. A mikroáram fájdalom nélkül végzi az izmok összehúzódása révén a szövetek és az arc izmainak stimulálását. 

Simítja a ráncokat oly módon, hogy az arc izmai és a felettük megereszkedett bőrfelület visszakerülnek eredeti helyükre, és eredeti feszültségi állapotukba.

KONTUREMELÉS :

A biológiai-áram modellező technológiát alkalmazva, a biológiai-áramot az emberi szívverés frekvenciájának szimulálásával, a bio-jel szerepével segiti a sejtek energiájának pótlását. Az idegek és erek, mint vezetők a nyirok-, zsír- és izomszövet felé, bőrjavító és terápiás hatást közvetítenek.

Az izmok újra visszanyerik feszességüket, ezáltal mehemelik az arc kontúrjait.

ARC 3D FESZESITÉSE:

Javítja az arc relaxációját, korrigálja az arc kontúrját, javítja a szemkörnyék problémáit ( ráncok, táskák ), simítja az ajak ráncait, lazítja a nyak izmait. Szűkiti a pórusokat, és helyreállítja a finom bőrt, fényessé és rugalmassá téve azt.

Ezzel a kezeléssel mélységében feszesítjük az arc meglazult izmait!

A mikroáramú kezelések hatásai
1.    Sejtmegúj
í
2.    Bőrfiatal
í
3.    Ráncsim
í

4.    Kontúremelő
5.    Szemkörüli sötét karikákat csökkentő
6.    Pórusösszehúzó


A kezelés nem invazív, kényelmes, fájdalommentes! A kezelés után nincs szükség felépülési időre!

 

A kuponban szereplő 3D bőrtömörítő mikroáramú kezelést kérésére kiegészíthetjük tápláló-regeneráló növényi őssejtes arcmasszázzsal 6000 Ft-ért vagy arc-dekoltázs masszázzsal 7990 Ft-ért!

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2023.11.28.-2024.03.31.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges a
06 30/607 0668 telefonszámon.
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00 óráig.
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u. 6.

Telefon: +36/30 607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK