Bőrfeltöltő, feszesitő arckezelés növényi kollagénnel, eredeti elektroporációval, MesoILaser mezoterápiával! Plusz 50% kedvezmény sejtaktiváló softlézer arckezelésre! 64% kedvezménnyel 18.000 Ft helyett 6.490 Ft

Bőrfeltöltő, feszesitő  arckezelés növényi kollagénnel, eredeti elektroporációval, MesoILaser mezoterápiával! Plusz 50% kedvezmény sejtaktiváló softlézer arckezelésre! - akciós kupon

 Eredeti ár: 18.000 Ft

Megtakarítás: 11.510 Ft

6.490 Ft

64%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

Jó hír, hogy a kozmetikában is létezik már a hatékony kezelés, mely képes a bőrünk mély rétegeibe juttatni a speciálisan ehhez a kezeléshez kifejlesztett hatóanyagokat. Az EREDETI ELEKTROPORÁCIÓS kezelésünk feltölti,  regenerálja, gyógyítja és fiatalítja is a bőröd!

A MesoIlaser készülékünket használva a tartósan hidratáljuk a bőrödet, és feszesitjük  azt! A kezelés végén újra kisimult, feszes fiatalos kinézete lesz!

Ha támogatjuk a bőr sejtjeinek működését, akkor ismét stimulálódnak és képesek lesznek megújulni, igy bőröd újra visszanyerheti fényét, fiatalosságát.

Az antioxidáns hatású szérum rugalmasságot és hajlékonyságot kölcsönöz a bőrnek. Stimulálja a kollagén és elasztin szintézist, feljavítja a bőr szerkezetét, feszességét.

Erőteljsen hidratáló, feltöltő hatású, bőrfeszesítő hatású, bőrvédő hatású, bársonyossá teszi a bőrt, öregedésgátló hatású, ráncmegelőző és ránctompító hatású.

A kozmetikai ipar a növényi kollagén fontosságát felismerve, a bőrvédő vitaminokat a legmodernebb készitményekben felhasználja.A biotechnológiai úton előállított mezoterápiás hatóanyagok teljesen tiszták és alkalmazásuk biztonságos.

A környezeti ártalmak következményében elvékonyodik és ráncosodik a bôr, kevesebb lesz a hidrolipid réteg, a bôr kiszárad, védekezôképessége felborul.

A segitségével helyreállithatjuk a bőrsejtek működését. A fiatalos bôr szempontjából fontos, hogy sejtjeink minél tovább megőrizzék vitalitásukat és mûködôképességüket.

Mezoterápia, avagy Eredeti Elektroporáció MESOILASER készülekkel

Az elektroporáció egy olyan módszer, mely hatására aktív hatóanyagok a bőr cutis (irha) rétegére juttathatók. Az eredeti elektroporációs technológiát eredetileg orvosoknak fejlesztették ki, azon belül is a génkutatás, rákkutatás területén dolgozóknak, mert bizonyítást nyert, hogy képes hatóanyag bejuttatására sejten belüli térbe.

A készülék elektroporációs kezelőfejei speciális elektromos impulzusokat bocsátanak ki, melynek hatása úgynevezett "elektromos kapukat" nyit a sejthártyán. Ennek köszönhetően jelentősen megnő a sejtfal áteresztőképessége, és orvosi tisztaságú vízbázisú hatóanyagok juttathatók be a sejtekbe és a kötőszövetbe.

Az eredeti elektroporáció által kivételesen magas hatóanyagtartalmú szuperkoncentrátumokat és vitamin-koktélokat juttathatunk transzepidermálisan a bőr sejteibe, vagy a sejt közötti térbe.

A kezelés menete:
A bőr letisztítjuk, majd hatékony, de kíméletes peelinget végzünk. A kezelés során optimális mennyiségben juttatunk a bőr legmélyebb rétegeibe és sejteibe hidratáló é feszesitő növényi kollagént eredeti tű nélküli mezoterápiával. A kezelést vitaminzáló pakolással zárjuk le.

A kezelés végén a bőr sima tapintású, hidratált lesz, a finom ráncok kisimulnak.

A kezelést minden bőrtípusra megfelelő, és ha néhány alkalmas kúrát végzünk a hatás még látványosabb!

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére.
A kupon érvényességi ideje: 2023.11.26.-2024.03.31.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges a 06 30/6070668 telefonszámon.
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00.

Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!

Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u 6

Telefon: 06-30/607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK