Villantunk amíg belefér! 5x30 perc tartós IPL szőrtelenítés, akne, pattanásos bőr, photorejuvenacio (bőrfiatalítás) vagy májfolt kezelés, akár több testrészen! 86% kedvezménnyel 105.000 Ft helyett 14.990 Ft

  • Villantunk
  • Villantunk

 Eredeti ár: 105.000 Ft

Megtakarítás: 90.010 Ft

14.990 Ft

86%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

A kupon az akció időtartama alatt a Szalonban is megvásárolható!

Tartós Szőrtelenítés:


A kupon bármely testrészre felhasználható! (kivéve férfi intim terület)
Gépünk erőteljes fényimpulzussal egyedülálló módon a fényhullámhossz, energiasűrűség és impulzus idő optimális kombinációja segítségével célozza meg és teszi inaktívvá a szőrtüszőket. A kibocsátott fényenergia a szőrszál és szőrtüsző pigment (melanin) tartalmában elnyelődik, és átalakul hőenegiává. Az anagen (növekedési) fázisban levő szőrtüszők a hőenergia hatására semlegesítődnek. Ez az eljárás szelektív fototermolízis néven ismert. A kibocsátott impulzus speciálisan összetett mely biztosítja az úgynevezett termo-relaxációt, így a környező szövetek nem hevülnek fel, sértetlenek maradnak. A szőrtüszők életciklusa szempontjából három időszakot különbözetünk meg: növekedési (anagen), visszafejlődő (catagen), pihenő (telogen) szakaszt. A melanin képződés a növekedési szakasz jellemzője. Ez az oka, hogy eredményes epilácio - bármely ismert módszert vesszük alapul - kizárólag az élettanilag aktív növekedési szakaszban végezhető.
A kívánt eredmény eléréséhez 6-8 alkalomra van szükség!
Kezelés időtartalma  függ a választott területtől!

A bőr felszínének esztétikai kezelésére is tökéletes megoldás, a széles hullámsávú pulzáló fény (IPL):
Az IPL technológia a  cserélhető szűrők segítségével nemcsak szőrtelenítésre alkalmas, hanem más gyógyászati és esztétikai beavatkozáshoz is maradandó eredményt nyújt. A kék, zöld, sárga és narancs lencsék mindegyike stratégiailag szűri és hasznosítja az optimális fényspektrumot a különböző terápiás felhasználások céljára, mely a technikáját tekintve a különböző típusú és hullámhosszú lézerberendezésekhez hasonlít.
A különböző fénytartományú szűrőkkel minden bőrtípust biztonságosan és hatékonyan tudunk kezelni. Ideértve a hajszálér-kezelést, kollagén-növelést, pigment-kezelést, aknés és problémás bőrtünetek kezelését. A nagy energiájú villanófény a szelektív fotóthermolízis elvén alapszik, így a végeredmény egy (optimális hullámhosszú) fénysugár által létrehozott hőenergia. Gépünk hatékony hűtőrendszerrel rendelkezik, mely a lencsét és ezáltal a kezelt bőrfelületet is hűti.  Így a kezelés apróbb kellemetlenséggel jár, de fájdalommentes.

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Szőrtelenítésre
Bőr fiatalítására (photorejuvenáció)
Felületi érproblémák ( pl. seprűvéna,) kezelésére
Pigmentációs zavarok kezelésére (májfolt, öregségfolt, szeplő, pigmentfolt)

Milyen eredmény várható az IPL kezeléstől?
A változás fokozatosan következik be, így környezete nem vesz észre radikális változást, de a kúra végén biztosan megjegyzik a látványosan fiatalosabb, szebb arcbőrét. Tartós szőrtelenítés esetén pedig a gyulladásos tüszőktől mentes, sima és szőrtelen bőrfelületét fogják irigyelni.
Az első beavatkozás után egy nyugodt, kipihent arcbőrt ad a felületes, apró ráncok eltűnésével, mely ahhoz hasonlatos, mint aki hetente jár kozmetikába és a legfinomabb kozmetikumokkal kap teljes kezelést. A bőr kissé petyhüdt, "nagyon kívánja a hidratálást". A barna lencsefoltok megfeketednek, egy héten belül nyomtalanul eltűnnek, néhol apró barna csíkok jelentkeznek. A második-harmadik kezelés után a kis erek is kezdenek eltűnni, a pigment foltok (chloasma) a kezdeti színi erősödés után halványulnak. A 4-6 kezelésből álló kúra végén, 3-4 hónap után a páciens arcbőre olyan bőrterületéhez lesz hasonlatos, mely nem kapott az élete folyamán környezeti sugárzást. Az elasztikus rostok újra termelődése kb. 4-6 hónap után teljesedik ki, amikor is a kisimult arc látványosan feltelődik. A kúra alatt nyugodtan használhat sminket, járhat kozmetikába, használhat hidratáló készítményeket.

Bőrfiatalítás. (photorejuvenacio)
Készülékünk speciális xenon lapja akár 1200 nanometer hullámhosszúságú fény előállítására is képes. A megfelelő zafír szűrőkristály által átbocsátott infravörös fényspektrum áthatol az irha mely rétegeibe, mely nagy mennyiségű kollagént tartalmaz. Egyrészt újra alakítja a meglévő kollagenrostokat, másrészt a fibroblast sejteket új kollagén struktúrák előállítására készteti, ezáltal megújult rugalmasságot és tartást ad az arc bőrének. A finom ráncok számának és melységének csökkenése, az arc bőrének feszesebbe tétele és tónusának fokozása ezen a kollagén újraképződést elősegítő termo-lifting hatáson alapulnak.

Öregségi és májfoltok foltok, szeplők,értágulatok kezelése

A napsugárzás, az öregedési folyamat és az egészségtelen életvitel hatására a bőr állapota romlik, és bőrkárosodások lépnek fel. Készülékünk a rendelkezésre álló kék zafírból készült szűrők segítségével szelektíven alkalmazza a széles spektrumú fényimpluzusokat, megcélozva a kromoforokat. A kromofor gyűjtőnév, mely jelenti egyrészt a pigment foltokban lévő melanint (barna szinű) másrészt az értágulatokban lévő oxi-hemoglobint (vörös szinű). Amint a megcélzott kromoforok a szűrt fényimpulzust szelektíven elnyelik, az elváltozások a struktúrában megszűnnek az előidézett fototermális folyamatban. Ez az elv jól alkalmazható a gyakorlatban szereplő májfoltok, öregségi foltok eltávolításában, segít az egyenletes bőrszín visszaállításában. Másreszt jó eredményeket érhetünk el vele érelváltozások, éranyajegyek értágulatok, haemangiomak, seprűvéna, és rosacea kezelésében, ahol az ismétlődő kezelések során a kisebb erek elzáródnak, majd felszívódnak.

Pattanások, aknék kezelése

A 14-30 évesek több mint 80%a küszködik pattanásokkal nemre, bőrtípusra földrajzi helyre való tekintet nélkül. Több mint 35%-uknál keletkeznek maradandó, a felnőtt korba is elkísérő hegek. Gépünk egyedül álló módon olyan mélyen behatoló zöld-sárga-piros hullámhossz kombinációkat képes biztosítani, melyek elpusztítják a P.acnes baktériumokat, és egyben csökkentik a pattanással együtt járó gyulladást. Az általunk használt berendezés klinikai eredményei kiválóak elérik a 90%-os gyógyulási arányt 8 hét alatt.

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2018.02.08-2018.06.01.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges:
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00 .
06 30/607 0668
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/
A kezelés igénybevétele előtt kérjük vendégeinket, hogy tanulmányozzák át a honlapukon az IPL-es kezelésekről leírtakat.

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u. 6.

Telefon: 06-30/607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK


100% Kupon Bónusz garancia