Tűntesd el a zsírpárnákat! 30 perc lipolézeres fogyasztó és alakformáló kezelés! 79% kedvezménnyel 12.000 Ft helyett 2.490 Ft

Tűntesd el a zsírpárnákat! 30 perc lipolézeres fogyasztó és alakformáló kezelés! - akciós kupon

 Eredeti ár: 12.000 Ft

Megtakarítás: 9.510 Ft

2.490 Ft

79%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

A kupon az akció időtartama alatt a Szalonban is megvásárolható!

A Lipolézer készülék LLLT (Low Level Laser Teraphy - Alacsony Szintű Lézer Terápia) technológiát használja, mely már sok éve ismert technológia. Az LLLT technológia során az alacsony szintű lézer, alacsony szintű lézer energiát bocsát ki. Ez a lézer energia behatol a bőrbe és stimulálja a zsírsejtek membránját, mely ettől áteresztővé válik. A zsír így távozni tud a zsírsejtekből, melyek mérete ennek hatására nagymértékben csökken. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik a testből.
A lipolézer a bőrközeli puha zsírt kezeli. A lipolézer ezen felül a bőrt is feszesíti a 650nm hullámhosszú vörös lézerfény kollagén termelődést serkentő hatásának köszönhetően.
A Lipolézer előnyei:
Biztonságos és kényelmes Látható és érezhető eredmények már az első kezelés után Egy kezelés sorozat 5-15 cm-es körfogat csökkenést eredményezhet. Célzott zsírbontás bárhol a testen Fájdalommentes. Nincs mellékhatása. Alkalmas gyors, 2 hetes látványos turbó kúrákra. Klinikailag bizonyított hatás. Kezelési területek: has, csípő, külső comb, belső comb, fenék, felkar. A kezelés mellé nem kötelező diétázni, de diétával és mozgással többszörösére nőnek az eredmények!

A Lipolézer Kúra:
Az LLLT terápia stimulálja a zsírsejtek membránját, mely ettől áteresztővé válik. A víz, a szabad zsírsavak és a glicerol így távozni tud a zsírsejtekből, melyek mérete ennek hatására nagymértékben csökken. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik a testből. Ez a folyamat nemcsak természetes, hanem szükséges is a szervezet számára.
A lézer lapokat a test megfelelő részére erősítve a zsírsejtek falain kis áteresztő lyukak jönnek létre, melyeken át a zsírsejt kiengedi magából a zsírt. A lézeres alakformálás technológia klinikailag bizonyított és teljesen biztonságos, alkalmas nagymértékű és gyors zsírvesztésre. A kavitációval szemben az előnye a rövid, gyakori, és nagyon eredményes kezelési periódus.
A lipolézer pl: egy csípőkezelés alatt 40-60g zsírt old fel, mely 400-500 kalóriát jelent. Az eredmények általában már az első kezelés után mérhetőek.

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2020.06.29-2020.08.30.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges:
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00.
06 30/607 0668
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u. 6.

Telefon: 06-30/607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK