OxyJet hajnövekedést serkentő kezelés, oxygénfeltöltéssel és Toskani hatóanyagkoktéllal, mosással és szárítással, minden hajhosszra! Plusz 80% kedvezmény melegollós vagy Mac Split hajvágásra! 78% kedvezménnyel 18.000 Ft helyett 3.990 Ft

OxyJet hajnövekedést serkentő kezelés, oxygénfeltöltéssel és Toskani hatóanyagkoktéllal, mosással és szárítással, minden hajhosszra! Plusz 80% kedvezmény melegollós vagy Mac Split hajvágásra! - akciós kupon

 Eredeti ár: 18.000 Ft

Megtakarítás: 14.010 Ft

3.990 Ft

78%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

Oxigenes feltöltés eredménye=azonnali vonzerő!

Szalonunkban mindenki számára elérhetővé tettünk egy olyan egyedülálló szolgáltatást, amellyel a legújabb oxigénes kezelési technológiát alkalmazzuk, a  haj és fejbőr problémák megoldása területén.
Az OxigénJet a tiszta oxigén technológiáját használja, hogy élettel telivé tegye a fejbőrt és a hajat, javítva ezzel a fejbőr vérkeringését és a haj egészségét, azonnali, különleges eredménnyel: egészséges, puha és fényes haj.
A csúcs technológiát, az orvoslásban is használható OxygénJet berendezés szolgálja. Az eljárás során speciális hatóanyagok tiszta oxigén segítségével kerülnek közvetlenül a fejbőr mikro keringésébe. Az OxygénJettel kettős hatást fejthetünk ki, egyrészt az oxigén bőrre és szervezetre gyakorolt pozitív stimulációját, másrészt a hatóanyagok mélyrétegekbe juttatását és gyors felszívódását.
A kezelés során tiszta oxigént juttatunk a haj és a fejbőr mikro-keringésébe. Mindez az optimális tápanyag ellátottságot és regenerálódást szolgálja. Az OxygenJet készülék a levegőből 98%-os oxigént (tiszta oxigént) képez. A géphez tartozó kezelőpisztoly segítségével ez a nagy tisztaságú oxigén juttatja a hatóanyagokat a mikro-keringésébe a haj és a fej bőrén keresztül. Ennek óriási jelentősége az, hogy a véráramot oxigénnel dúsítjuk, ezzel serkentjük a fejbőr és a haj anyagcsere folyamatait, és meggátoljuk a sejtöregedést.
Az oxigén (O2) egy létfontosságú alkotóeleme az emberi testnek. A testszövetekben az oxigén csökkenése a sejt anyagcseréjét lassítja; ez az egyik oka a bőröregedésnek. Kutatásokkal igazolták, hogy az aktív oxigén lokalizált használata serkenti a vérkeringést, ezzel javítva a test szöveteinek egészségét és külsejét.
A bőröregedést és a haj fakulását számtalan különböző tényező okozhatja: rossz vérkeringés, stressz, szennyeződés, UVB sugárzás, betegségek. Ezek a tényezők felgyorsítják a bőr kötőszöveteinek romlását: tehát ha egészséges fejbőrt és hajat szeretnénk, fontos, hogy aktív oxigént használjunk a szükséges területeken, így növeljük, segítjük a bőr oxidálását.

Annak ellenére, hogy a belélegzett oxigén is komoly hatással van a fejbőrre és a test szöveteire, egy, a szükséges területeken használt koncentrált dózisnak sokkal nagyobb revitalizáló hatása van.

Az Oxigénes technológia, segít javítani, és kezelni a fejbőr és a haj különböző betegségeit, serkentve a vérkeringést a fejbőr oxidálásával. Mivel a fejbőr epidermiszén fejti ki hatását, az OxygénJet szemmel láthatóan egészségesebbé teszi a fejbőrt, és így a hajat is szebbé varázsolja.
Minden OxygénJet kezelés közvetlen a fejbőrön és a hajon végrehajtandó egy megfelelő szórópisztollyal az egyenletes elosztás végett. Amennyiben hatóanyagot is használunk a kezelés során, úgy az ampulla teljes tartalmát- melyet az összes speciális kezelés során használunk - beletöltjük a szórófejbe, és az oxigénnel együtt közvetlenül a fejbőrre és / vagy a hajra fújjuk lassan, precízen. Minden kezelés 10-15 percig tart, a választott kezeléstől és hajtípustól függően. A a samponos hajmosás után, bármely technikai kezelés (festés, színezés, dauer stb.) végén is alkalmazható.. Az OxygenJet kezelés után a következhet a haj formázása és szárítása.
Problémák, amiket kezelhetünk ezzel az egyedülálló kezelési technikával:

  • hajhullás kezelése
  • hajnövekedés serkentés
  • korpásodás megszűntetése
  • viszketés
  • száraz fejbőr hidratációja
  • fejbőrhámlás megállítása
  • zsíros fejbőr kezelése

Hajnövekedést serkentő hatóanyagkoktél:

Fő összetevői:

Szabal pálma kivonat
Vas
Taurin
Panthenol,
B-Vitamin komplex
Rutinel


Hatás:

megakadályozza a hajhullást
serkenti a hajhagymák regenerálódását
javítja a vitamin hiány okozta hajhullás állapotát
javítja az androgén hajhullást
javítja és szabályozza a haj szerkezetét

Ellenjavallat:
Panthenol: Terhesség, szoptatás. allergiaVásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2020.04.20-2021.05.20.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges:
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00.
06 30/607 0668
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u 6

Telefon: 06-30/607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK