Cocochoco Brazil tartós organikus hajegyenesítés, rövid és vállig érő hajiig!l! Plusz 70% kedvezmény melegollós vagy Mac Split hajvég vágásra! 44% kedvezménnyel 25.000 Ft helyett 13.990 Ft

  • Cocochoco
  • Cocochoco

6 db kupon
gazdára talált

Még van
belőle!Eredeti ár: 25.000 Ft

Megtakarítás: 11.010 Ft

13.990 Ft

Kupon vásárlás Kupon ajándékozás

44%

kedvezmény!

Az akcióból hátralévő idő

mp

perc

óra

nap

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

A kupon az akció időtartama alatt a Szalonban is megvásárolható!

A hajegyenesítést Eredeti Cocochoco termékkel végezzük!
Az ajánlat vállig érő hajra vonatkozik!
Az ár a teljes kezelést magában foglalja! (mosás, szárítás, hajegyenesítés) Póthaj esetén felárat számítunk fel, amely a helyszínen fizetendő!


Páratlan, luxus, tartós hajegyenesíés!

A márka Israelből származik, ahol köztudottan élen járnak a tudományokban és a minőségi termékek előállításában. A legszigorúbb gyártási folyamatokon mennek keresztül a termékek, így mindig a legprofesszionálisabb és legbiztonságosabb anyagot sikerül előállítani.

Így van ezzel a Cocochoco márka is, mely különleges összetétele révén megóvja és újjáéleszti a haj teljes szerkezetét, kinézetét.

Fontos elmondani, hogy ez a tartós hajegyenesítő nem tartalmaz Formaldehidet, így nem szabad összetéveszteni, a korábban más cégek forgalomba lévő brasil keratinjaival, amely roncsoló hatással bírt! A Cocochoco nem károsítja a hajat, ellenkezőleg, táplálja, élettel telivé varázsolja azt.

A Cocochoco márka több prémium terméket is magába foglal, mint Szulfát, Só és Parabén mentes samponok, balzsamok, Mélytisztító sampon, fantasztikus hatással bíró Keratinos maszkok, mely utóápolóként használhatóak a tartós hajegyenesítés után. Emellett hajban maradó termékeik és terápiás olajaik páratlan hatással bírnak.


Melegollós hajvágás:

Melegollóval a hajvágás teljesen új értelmet nyer. Egy forradalmian új megoldásnak köszönhetően az olló éle melegítve van. Vágás során a hajvégeket lezárja az olló éle, így a természetes proteinek, valamint a hajnak életet adó nedvesség a hajszálakban marad. Ezzel elősegíti a haj természetes regenerálódását.

A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, akkor a haj elveszti fényét, erejét és szépségét. A melegolló minden típusú és hosszúságú haj vágásához alkalmazható. Optimális eredményt lehet elérni akár vastag, normál, vagy vékony szálú, rövid vagy hosszú hajról legyen szó

A Brazil Keratinos hajkiegyenesítés tökéletes megoldás a göndör, hullámos fürtök ellen. Ez egy ideiglenes megoldás, amely akár, két három hónapig is eltarthat, majd újra-többször megismételhető. Kiegyenesítő hatása mellett, javítja hajunk szerkezetét, minőségét.

A Brazil hajkiegyenesítés, hajszerkezet újraépítő kezelés, melynek aktív összetevője a keratin, amely hajunk 88% -át alkotja. A keratin behatol a hajszerkezet belsejébe, és ott helyreállítja a haj szerkezetét, majd védőréteget képez a hajszálon, és megóvja a további sérülésektől. A keratin újrafeltöltésekor helyreállítja a haj szerkezetét és védi a hajat a víz, hő által kapott károsodástól. Minden hajtípushoz ajánlott, függetlenül, hogy festett, dauerolt vagy akár már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta. A Brazil kezelést folyékony keratin formában alkalmazzák, amely behatol a haj belsejébe, puhítja, egészségesen fénylővé varázsolja és védi a kutikulát a külső káros hatások ellen.A kezelés időtartama, száma és eredménye függ a haj hosszától szerkezetétől és sűrűségétől is.

Végeredmény:

Hidratált és egyenes haj akár 2-3 hónapon át!
Megfiatalodott, erős és élettel teli lesz a haj!
Igény szerint ismételhető!

Oxigenes feltöltés eredménye=azonnali vonzerő!

Szalonunkban mindenki számára elérhetővé tettünk egy olyan egyedülálló szolgáltatást, amellyel a legújabb oxigénes kezelési technológiát alkalmazzuk, a  haj és fejbőr problémák megoldása területén.
Az OxigénJet a tiszta oxigén technológiáját használja, hogy élettel telivé tegye a fejbőrt és a hajat, javítva ezzel a fejbőr vérkeringését és a haj egészségét, azonnali, különleges eredménnyel: egészséges, puha és fényes haj.
A csúcs technológiát, az orvoslásban is használható OxygénJet berendezés szolgálja. Az eljárás során speciális hatóanyagok tiszta oxigén segítségével kerülnek közvetlenül a fejbőr mikro keringésébe. Az OxygénJettel kettős hatást fejthetünk ki, egyrészt az oxigén bőrre és szervezetre gyakorolt pozitív stimulációját, másrészt a hatóanyagok mélyrétegekbe juttatását és gyors felszívódását.
A kezelés során tiszta oxigént juttatunk a haj és a fejbőr mikro-keringésébe. Mindez az optimális tápanyag ellátottságot és regenerálódást szolgálja. Az OxygenJet készülék a levegőből 98%-os oxigént (tiszta oxigént) képez. A géphez tartozó kezelőpisztoly segítségével ez a nagy tisztaságú oxigén juttatja a hatóanyagokat a mikro-keringésébe a haj és a fej bőrén keresztül. Ennek óriási jelentősége az, hogy a véráramot oxigénnel dúsítjuk, ezzel serkentjük a fejbőr és a haj anyagcsere folyamatait, és meggátoljuk a sejtöregedést.
Az oxigén (O2) egy létfontosságú alkotóeleme az emberi testnek. A testszövetekben az oxigén csökkenése a sejt anyagcseréjét lassítja; ez az egyik oka a bőröregedésnek. Kutatásokkal igazolták, hogy az aktív oxigén lokalizált használata serkenti a vérkeringést, ezzel javítva a test szöveteinek egészségét és külsejét.
A bőröregedést és a haj fakulását számtalan különböző tényező okozhatja: rossz vérkeringés, stressz, szennyeződés, UVB sugárzás, betegségek. Ezek a tényezők felgyorsítják a bőr kötőszöveteinek romlását: tehát ha egészséges fejbőrt és hajat szeretnénk, fontos, hogy aktív oxigént használjunk a szükséges területeken, így növeljük, segítjük a bőr oxidálását.
Annak ellenére, hogy a belélegzett oxigén is komoly hatással van a fejbőrre és a test szöveteire, egy, a szükséges területeken használt koncentrált dózisnak sokkal nagyobb revitalizáló hatása van.

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2023.01.16-2023.02.28.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges:
06 30/608 4517
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00.
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u 6

Telefon: 06-30/608 4517

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK