Brazil Cacau eredeti tartós hajegyenesítés, melegollós vagy mac split hajvég vágással minden hajhosszra! 78% kedvezménnyel 45.000 Ft helyett 9.990 Ft

Brazil Cacau eredeti tartós hajegyenesítés, melegollós vagy mac split hajvég vágással minden hajhosszra! - akciós kupon

 Eredeti ár: 45.000 Ft

Megtakarítás: 35.010 Ft

9.990 Ft

78%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

A kupon az akció időtartama alatt a Szalonban is megvásárolható!

A hajegyenesítést Eredeti BRAZIL CACAU termékkel végezzük!
Az ajánlat minden hosszúságú hajra vonatkozik!
Az ár a teljes kezelést magában foglalja! (mosás, szárítás, hajegyenesítés) Póthaj esetén felárat számítunk fel, amely a helyszínen fizetendő!


A Cadiveu cég Brasil Cacau Keratinos hajkiegyenesítő kezelése 2006-ban indult hódító útjára és azóta több mint 30 országban ért el fantasztikus sikereket. A Cadiveu a világ vezetõ fodrászainak az exkluzív választása, és nagyon keresett a hírességek körében is Los Angelesben, Milánóban, Dubaiban és Párizsban is.Tökéletes megoldás a göndör, hullámos fürtök ellen! Minden haj típushoz ajánlott, függetlenül, hogy festett, dauerolt! Akár 2-3 hónapig eltarthat, majd igény szerint megismételhető! Kiegyenesítő hatása mellett, javítja a haj szerkezetét, minőségét! A Cadiveu úttörõ szerepet játszott a kíméletes hajkiegyenesítõ kezelések létrehozásában.

Oxigenes feltöltés eredménye=azonnali vonzerő!

Szalonunkban mindenki számára elérhetővé tettünk egy olyan egyedülálló szolgáltatást, amellyel a legújabb oxigénes kezelési technológiát alkalmazzuk, a  haj és fejbőr problémák megoldása területén.
Az OxigénJet a tiszta oxigén technológiáját használja, hogy élettel telivé tegye a fejbőrt és a hajat, javítva ezzel a fejbőr vérkeringését és a haj egészségét, azonnali, különleges eredménnyel: egészséges, puha és fényes haj.
A csúcs technológiát, az orvoslásban is használható OxygénJet berendezés szolgálja. Az eljárás során speciális hatóanyagok tiszta oxigén segítségével kerülnek közvetlenül a fejbőr mikro keringésébe. Az OxygénJettel kettős hatást fejthetünk ki, egyrészt az oxigén bőrre és szervezetre gyakorolt pozitív stimulációját, másrészt a hatóanyagok mélyrétegekbe juttatását és gyors felszívódását.
A kezelés során tiszta oxigént juttatunk a haj és a fejbőr mikro-keringésébe. Mindez az optimális tápanyag ellátottságot és regenerálódást szolgálja. Az OxygenJet készülék a levegőből 98%-os oxigént (tiszta oxigént) képez. A géphez tartozó kezelőpisztoly segítségével ez a nagy tisztaságú oxigén juttatja a hatóanyagokat a mikro-keringésébe a haj és a fej bőrén keresztül. Ennek óriási jelentősége az, hogy a véráramot oxigénnel dúsítjuk, ezzel serkentjük a fejbőr és a haj anyagcsere folyamatait, és meggátoljuk a sejtöregedést.
Az oxigén (O2) egy létfontosságú alkotóeleme az emberi testnek. A testszövetekben az oxigén csökkenése a sejt anyagcseréjét lassítja; ez az egyik oka a bőröregedésnek. Kutatásokkal igazolták, hogy az aktív oxigén lokalizált használata serkenti a vérkeringést, ezzel javítva a test szöveteinek egészségét és külsejét.
A bőröregedést és a haj fakulását számtalan különböző tényező okozhatja: rossz vérkeringés, stressz, szennyeződés, UVB sugárzás, betegségek. Ezek a tényezők felgyorsítják a bőr kötőszöveteinek romlását: tehát ha egészséges fejbőrt és hajat szeretnénk, fontos, hogy aktív oxigént használjunk a szükséges területeken, így növeljük, segítjük a bőr oxidálását.
Annak ellenére, hogy a belélegzett oxigén is komoly hatással van a fejbőrre és a test szöveteire, egy, a szükséges területeken használt koncentrált dózisnak sokkal nagyobb revitalizáló hatása van.


A Brazil Keratinos hajkiegyenesítés tökéletes megoldás a göndör, hullámos fürtök ellen. Ez egy ideiglenes megoldás, amely akár, két három hónapig is eltarthat, majd újra-többször megismételhető. Kiegyenesítő hatása mellett, javítja hajunk szerkezetét, minőségét.

A Brazil hajkiegyenesítés, hajszerkezet újraépítő kezelés, melynek aktív összetevője a keratin, amely hajunk 88% -át alkotja. A keratin behatol a hajszerkezet belsejébe, és ott helyreállítja a haj szerkezetét, majd védőréteget képez a hajszálon, és megóvja a további sérülésektől. A keratin újrafeltöltésekor helyreállítja a haj szerkezetét és védi a hajat a víz, hő által kapott károsodástól. Minden hajtípushoz ajánlott, függetlenül, hogy festett, dauerolt vagy akár már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta. A Brazil kezelést folyékony keratin formában alkalmazzák, amely behatol a haj belsejébe, puhítja, egészségesen fénylővé varázsolja és védi a kutikulát a külső káros hatások ellen.A kezelés időtartama, száma és eredménye függ a haj hosszától szerkezetétől és sűrűségétől is.

Végeredmény:

Hidratált és egyenes haj akár 2-3 hónapon át!
Megfiatalodott, erős és élettel teli lesz a haj!
Igény szerint ismételhető!
Terhes kismamáknak a kezelés nem ajánlott!

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2021.04.18-2021.05.19.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges:
06 30/608 4517
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00.
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u 6

Telefon: 06-30/608 4517

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK