Velaface ráncsimító vagy toka feszesítő kezelés, vákuumos rádiófrekvenciával, infravörös fénnyel! Plusz 80% kedvezmény mikrodermabráziós vagy ultrahangos hidroabráziós hámlasztásra! 78% kedvezménnyel 25.000 Ft helyett 5.500 Ft

  • Velaface
  • Velaface

 Eredeti ár: 25.000 Ft

Megtakarítás: 19.500 Ft

5.500 Ft

78%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

A kupon az akció időtartama alatt a Szalonban is megvásárolható!

Ki ne szeretné, hogy arcbőre feszes maradjon az évek múlásával is...vagy hogy ráncai kisímuljanak, tág pórusai eltűnjenek...? Van megoldás, hogy biológiai óránkat kicsit megtréfáljuk, és a plasztikai sebész kését is elkerüljük...

A kezelések hatására javul az ernyedt bőr tónusa, növekszik a bőr rugalmassága és fénye, feszesebbé válik a bőr, a kontúrok emelkednek az arcon és a testen, javul a szem alatti táskák, sötét karikák állapota.
A kezelések teljesen fájdalommentesek és olyan hatékonyak, hogy már az első kezelés után is látható a klinikai eredmény. A rádiófrekvenciás technológia vákuumos nyirokstimulációval és   infravörös fényterápiával egy olyan egyedülállóan új eljárás, amely műtéti beavatkozás nélkül feszesíti az arcbőrt. Hatására a  kontúrok emelkednek, a tág pórusok összeszűkülnek. Feszes és rugalmas bőrképet kapunk. A kezelés után azonnal vissza lehet térni a napi tevékenységhez, nincs gyógyulási idő..
A páciensek már az kezelés után:

fiatalosabbnak érzik bőrüket,
simábbnak érzik a kezelt területet,


Ezt a technológiát a következő kozmetikai kezelésekhez használjuk:
bőr textúra javítása
bőrszépítés, bőrfelszín egyenletességének javítása
bőr feszesítése, ránctalanítása és bőr regenerálása

Toka kisebbítés/fogyasztás
Kezelési javaslat:

kúraszerűen javasolt
4-10 kezelés
hetente 1-2 alkalom javasolt a kezelt területtől függően
kúra után fenntartó kezelések (havonta egyszer, később három havonta)

Vákuumos nyirokstimuláció
Hatására a mikro-keringés és nyirokáramlás újra elindul, a sejtközötti anyagcsere folyamatok helyreállnak, amely megindítja a méreganyagok felszabadulását.

Méregtelenítés:
A pulzáló vákuum hatás és a kezelőfej masszázsszerű mozgatásának eredményeként a mikro-cirkuláció és nyirokkeringés intenzitása nagyságrendekkel fokozódik. Ez a hatás a kötőszövetben lerakódott méreganyagok eltávolítását segíti.

Az Rf hatás: (rádiófrekvencia)
A Rádiófrekvenciás kezelések élettani hatásai, a termikus-, és az elektromágneses hatás, mely a cutisban és a subcutisban is okoz pozitív irányú változásokat.
Orvosi fizika tankönyvekből már ismert, hogy az elektromágneses hullámok ritmikusan ismételve frekvenciájuktól függően kedvező változásokat eredményeznek az extracelluláris térben.
Az RF termikus hatására a cutisban az enzimek aktívabbak, a sejtek anyagcseréje  nő, nagyobb az oxigén felhasználásuk is. Pozitívan változik az alapállomány transzport- és szűrő funkciója, valamint a  mikrocirkuláció is. Ez a változás maga után vonja a szöveti pH pozitív irányú eltolódását (7,41-7,42). A kialakuló vérbőség megszűnteti a mikrocirkulációs zavart, emiatt a sejtek tápanyagfelvétele és salakanyag leadása javul, jobb lesz a szöveti oxigenizáció,  mely megszünteti a szöveti acidozist. Javul a nyirokelfolyás is, mely tovább optimalizálja az alapállomány funkcióit. A lokális  immunműködés is pozitívan változik a magas hőmérséklet miatt. A fibroblasztok száma meghatványozódik, és jelentősen növekszik a tropocollagén szintézis, melynek eredményeként jó minőségű I. típusú kollagén képződik.

Bőrfiatalítás, rugalmasság, oxigenizáció:

A kezelőfej infravörös  lézeres hőhatása a dermiszben lévő fibroblastok aktiválása révén egy hosszú távú kollagén és lágyszövet rekonstrukciós folyamatot indít el. Ez fokozza a bőr rugalmasságát, javítja a kötőszövet mechanikai tulajdonságait és segít a kezelés eredményeinek hosszú távú megtartásában. Az infravörös lézeres fény további tulajdonsága, hogy fokozza a sejtek bio-kémiai aktivitását és az erőteljes oxigenizációs hatás révén fiatalítja a bőrstruktúrát.

A mikrodermabrázió:

Gyémántfejes, vákuumos bõrradírozás, amely során a különbözõ méretû kezelõfejekkel eltávolítjuk a hámréteg (epidermis) felsõ sejtsorait. Hatására a bõr megújul, szép, bársonyos küllemet kap. Kiválóan kezelhetõek ezzel a technikával a keloidos (kidülledõ) hegek, acne (pattanás) következtében maradt „kráterek", apró ráncok, pigmentfoltok, hízási- terhességi csíkok.  A kezelést követõen nagy mértékben nõ a bõr hatóanyag felvevõ képessége is.
Az ultrahangos hidroabráziót érzékeny bőrűek választhatják!
Az ultrahangos hidroabrázió nem más, mint ultrahang kristályok által rezegtetett kezelőfejjel végzett hámlasztás, ami eltávolítja az elszarusodott hámréteget, intenzíven tisztítja a bőrfelületet és a pórusokat. A hidroabráziós kezelés hatására a bőr "fellélegzik", megnő az oxigénfelvevő képessége, megélénkül a vérkeringés, hatékonyabbak a bőr.
Mivel nagyon gyengéd (kellemes, mikromasszázs érzetű) kezelésről van szó, a legérzékenyebb bőröknél is alkalmazható.
Nagyon látványos eredmények érhetőek el kúraszerűen, de egy kezelés is jelentősen javít a bőrképen!
Tisztátalan, akár aknés bőrnél a pórusok alaposabb és mélyebb tisztítására, káros baktériumok elpusztítására. Hatására csökkenthető a mitesszerek száma! Fakó, fáradt, szürkés bőrre, bőrfeszesítésre, extra dús hidratálásra!

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2021.02.14-2021.04.11.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges:
Páros héten délután 14:00 órától 20:00 óráig,
Páratlan héten délelőtt 08:00 órától 14:00 óráig várjuk a bejelentkezéseket.
06 30/607 0668
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u. 6.

Telefon: 06-30/607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK