Thermage IV. mátrixpontos rádiófrekvenciás ránckezelés teljes szemkörnyéken és szemhéjon, azonnal látható eredménnyel! Plusz 60% kedvezmény OxigénJet szemkörnyék ránctalanításra! 83% kedvezménnyel 29.990 Ft helyett 4.990 Ft

Thermage IV. mátrixpontos rádiófrekvenciás ránckezelés teljes szemkörnyéken és szemhéjon, azonnal látható eredménnyel! Plusz 60% kedvezmény OxigénJet szemkörnyék ránctalanításra! - akciós kupon

8 db kupon
gazdára talált

Még van
belőle!Eredeti ár: 29.990 Ft

Megtakarítás: 25.000 Ft

4.990 Ft

Kupon vásárlás Kupon ajándékozás

83%

kedvezmény!

Az akcióból hátralévő idő

mp

perc

óra

nap

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

A kupon az akció időtartama alatt a Szalonban is megvásárolható!

Folyamatosan egyre feszesebb bőr - Jó hír mindazok számára, akik műtét nélkül fiatalabb, feszesebb bőrre vágynak!

Ha az ember öregszik bőrében a kollagén rostok száma kevesebb lesz, s ez ráncképződéshez és végső soron a bőr megereszkedéséhez vezet.

Azért fogod szeretni a Thermage rádiófrekvenciás kezelést, mert egyszerre kontúrjavító és bőrfeszesítő, miközben egy rövidebb ebédidő alatt elvégezhető, cserébe a hatása akár hónapokon keresztül  nem csak kitart, de fokozódik.

A Thermage kezelés tökéletes választás, ha feszesebb, fiatalosabb arcbőrt szeretnél úgy, hogy a kezelés után azonnal látszódjon a hatása, de egyben legyen hosszú távú is.

A kezelés teljesen fájdalommentes, inkább kellemes
! Hatása azon alapul, hogy rádiófrekvencia segítségével elérjük a bőröd azon részét, ahol a kollagén termelődik és fokozott munkára fogjuk.

A kollagén rostok azonnali összehúzódása azonnal meglátszik az arcbőrödön, a kollagén termelés felgyorsulásának hatása pedig még hónapokon át folyamatosan tarthat!

A kezelés hatékony lehet az egész arcodon (pl. homlok, szemhéjak), és a nyakadon a dekoltázsodon, a hasadon és a kezeden is, de akár bevethetjük a makacs narancsbőr ellen is.

A Thermage kezelés után beavatkozásnak nyoma nem látszik, hiszen nincs utána seb, heg, egyéb kellemetlenség. Kezelés után nincs felépülési idő!

Kérd kiegészítésül az Oxigénjet kezelést 60% kedvezménnyel, ha szemhéjadnak és szemkörnyékednek extra feltöltődésre, megújulásra van szüksége!

Az OxigenJet kezelések fő célja a sejtek oxigenizálása, az oxigénes sejtregenerálás és sejtnövekedés fokozása, kiváló hatóanyagokkal és az oxigén erejével! Az argilerox ránctalan
ítja, a hyaluronsav feltölti a bőrödet!

Az OxigenJet kezelés alatt az oxigén és a kezelés-specifikus hatóanyag szuperszonikus sebességgel, 200 m/s-vel érkezik a bőr felszinére, majd innen a mélyebb rétegekbe penetrál, ezáltal a bőr visszanyeri természetes hidratáltságát és rugalmasságát. A kezelés következtében fokozódik a mikrocirkuláció,
így újra megnő a sejtjeink vitalitása.

Az OxigenJet oxigenizáló bőrfeltöltő kezelés eredménye azonnal látható és hosszú ideig tartós, a kezeléseknek erős antioxidáns hatása is van!

Már egy kezelés után azonnali látványos eredményt tapasztalhatunk bőrünkön! Az arcbőr újra fiatalosan hidratált, feszes lesz, ráncaink elsimulnak.

A kezelés egész évben alkalmazható és fájdalmatlan!

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2024.07.10.-2024.09.30.

A kezeléshez bejelentkezés szükséges a 06 30 6070668 telefonszámon.
A Morgana Beauty Szépség és OKtatószalon nyitvatartása hétköznaponként 09.00 - 20.00.
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni, kérlek küldj SMS-t és visszahívunk!

A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépség és Oktatószalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u 6

Telefon: 06-30/607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK