Szuperhatékony kozmetikai botox, sejszintű hatóanyag bejuttatással, Meso I Laser fókuszált mezoterápiával, teljes arcon! 64% kedvezménnyel 19.500 Ft helyett 6.990 Ft

  • Szuperhatékony
  • Szuperhatékony

 Eredeti ár: 19.500 Ft

Megtakarítás: 12.510 Ft

6.990 Ft

64%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

Köztudott, hogy sajnos akár már a húszas életévekben megjelenhetnek szarkalábak, redők, bőrbetörések a homlokon, a szemöldökközben, illetve a szemek külső zugában.
Az orvostudomány már több évtizede ismeri a megoldást mimikai izomzat túlmozgása következtében kialakuló ráncokra, a Botox (botulintoxin-injekciós) kezelés formájában. Ez az egyik leggyakrabban végzett esztétikai-bőrgyógyászati kezelés a ráncfeltöltés mellett.
Ez a beavatkozás mind árfekvése, mind a tűszúrásoktól való félelem miatt sokak számára nem elérhető, ezért kerestek egy alternatívát a kozmetikai ipar számára. 2000 körül fedezték fel, majd nem sokkal később már forgalomba is került az új „csodaszer" a 6 aminosav alkotta argireline-fehérje.
Ez az extra hatékonyságú ránctalanító a botox kozmetikai alternatívája, mely csak megfelelő mélységben alkalmazva fejti ki hatását.
Ez az a hatóanyag a már meglévő ráncok, redők, szarkalábak mélységét mérsékli, vagy megszünteti, illetve hatásos az újonnan kialakuló ráncok ellen is. A kozmetikai botox nem toxikus, biztonságos és gyengéd, természetes módon gátolja az izom összehúzódást.
Mellékhatásként a bőr hajszálérrendszerének keringésére is jó hatással van.
Fontos, hogy a megfelelő hatás eléréséhez megfelelő töménységben és megfelelő mélységben legyünk képesek a bőrbe juttatni a hatóanyagot.
Az általunk használt hatóanyag ideális töménységben tartalmazza az argirelint, melyet opcionálisan Hialuronsav hatóanyaggal kiegészítve extra hatékony antiaging kezelést adhatunk.
Szalonunkban a hatóanyagot megfelelő mélységben tudjuk a bőr mélyebb rétegeibe juttatni, MesoIlaser professzionális mezoterápiás (azaz, orvosi elektroporációs) készülékkel.
A kezelés már azonnal látványos, de még 30 nap elteltével is szembetűnő a mimikai ráncok mélységének csökkenése, mely esetenként 60-70%-os csökkenést is jelent. 2-3 hetenként lehet a kezelést megismételni, majd az elvárt eredmény elérésekor havi fenntartó kezelés javasolt.

A kozmetikai botox kezelés:
Ez az extra hatékonyságú ránctalanító anyag az argilerine a botox kozmetikai alternatívája, mely csak megfelelő mélységben alkalmazva fejti ki hatását.
Ez az a hatóanyag a már meglévő ráncok, redők, szarkalábak mélységét mérsékli, vagy megszünteti, illetve hatásos az újonnan kialakuló ráncok ellen is. A kozmetikai botox nem toxikus, biztonságos és gyengéd, természetes módon gátolja az izom összehúzódást.
Hogyan is fejti ki a hatását:
Az új „csodaszer" a 6 aminosav alkotta argireline-fehérje (acetyl hexapeptid-3), röviden ARGIRELINE. Extra hatékonyságú ránctalanító, a Botox kozmetikai alternatívája. A mimikai ráncok kezelésére alkalmazzuk, a szem, az ajkak, illetve a homlok ráncainak eltüntetésére, illetve mérséklésére. Gátolja a SNARE protein komplex működését, emiatt az izom elernyed. Szakmai nyelven: Acetilkolin szabadul fel az idegrendszer mozgató idegvégződésekben, melynek hatására létrejön az izom összehúzódás. Az argireline kezelés szelektív módon megakadályozza az acetilkolin felszabadulását, így gátolva az izom összehúzódást.
Biztonságos:

  • Az Argireline nem mérgező, biztonságos és gyengéd alternatívát kínál az orvosilag alkalmazható BOTOX (botulinum toxin) helyett, a ránc, redő, szarkaláb képződések mérséklésére.
  • Természetes módon gátolja az izom összehúzódást.

Az argireline is szintén fehérje, de nem toxikus!
Ezen kívül mellékhatásként mérsékli a hajszálér-szűkületért felelős noradrenalin felszabadulását, ezzel hatékonyan fokozza a bőr hajszálér rendszerének keringését.
Ideális töménység:
Az általunk használt argireline 10%-os töménységben tartalmaz argireline-t, melyet Hialuronsavval keverve, még hatékonyabb mezoterápiás anti-aging hatóanyag koktélt hozhatunk létre.
Meddig hatásos:
A kezelés már azonnal látványos, de még 30 nap elteltével is szembetűnő a mimikai ráncok mélységének csökkenése, mely esetenként 60-70%-os csökkenést is jelent. 2-3 hetenként lehet a kezelést megismételni, majd az elvárt eredmény elérésekor havi fenntartó kezelés javasolt.

A kezelés menete:
A bőr megfelelő letisztítása és előkészítése után professzionális tűnélküli  mezoterápiás kezelést adunk, a hatóanyagot megfelelő mélységben és mennyiségben juttatva a bőr alsóbb rétegeibe. Az antiaging hatást hialuronsav pakolással fokozzuk. A bőr nagy intenzitású soft lézeres kezelésel simuláljuk.


Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2020.02.24-2020.05.01.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges:
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00.
06 30/607 0668
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u. 6.

Telefon: +36/30 607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK