Ránctalanító arc és nyak vagy dekoltázs kezelés tripoláris rádiófrekvenciával! 73% kedvezménnyel 13.000 Ft helyett 3.490 Ft

Ránctalanító arc és nyak vagy dekoltázs kezelés tripoláris rádiófrekvenciával! - akciós kupon

 Eredeti ár: 13.000 Ft

Megtakarítás: 9.510 Ft

3.490 Ft

73%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

Ki ne szeretné, hogy arcbőre feszes maradjon az évek múlásával is...vagy hogy ráncai kisimuljanak, tág pórusai eltűnjenek...? Van megoldás, hogy biológiai óránkat kicsit megtréfáljuk, és a plasztikai sebész kését is elkerüljük.
A kezelés eredményeként a bőr feszessé válik, a kontúrok emelkednek, egyenetlenségek eltűnnek, a tág pórusok összeszűkülnek. Feszes és rugalmas bőrképet kapunk.

Kezelendő területek: arc, nyak,

KONTRAINDIKÁCIÓK

Elektromos kezelések kontraindikációja: Pacemaker, endogen defibrillátor, fémimplantátum a kezelt testrészen.
Bőrbetegségek: Minden olyan kiterjedt elváltozást, mely a bőr ellenállását megváltoztatja. pl. kiterjedt psoriásis, dermatitis, vagy ekcema a kezelt területen. Kiterjedt pigmentfoltok, naevusok. Daganatos bőrbetegségek, égési sérülés.
Belszervi betegségek: Szívelégtelenség, súlyos ritmuszavarok, thrombosis hajlam, malignus hypertónia, vese- vagy májelégtelenség, vérzékenység, súlyos diabetes,
Endokrinológiai betegségek: mindegyike, kivéve a hypothyreosis
Immunrendszert érintő betegségek: HIV, daganat, acut infectiók, immundeficienciák, autóimmun betegségek
Gyógyszerek: foto szenzibilitást okozó szerek (Tetracyclin származékok, Roaccután), szteroidok és immunszuprimáló szerek, biológiai kezelés, véralvadásgátló kezelés
Véralvadás zavarai: úgynevezett procoagulánsok fokozott termelődése, thrombosis hajlam,  lezajlott thrombosis.
Terhesség, szoptatás, 18 év alatti életkor.

A Rádiófrekvenciás kezeléseket joggal nevezik napjaink késnélküli ráncfelvarrásának. A rádiófrekvenciás kezelések hatására javul az ernyedt bőr tónusa, növekszik a bőr rugalmassága és fénye, feszesebbé válik a bőr, a kontúrok emelkednek az arcon és a testen, javul a szem alatti táskák, sötét karikák állapota, javul az aknés hegek állapota. A tripoláris és pentapoláris rádiófrekvenciás kezelések jellemzői még a nagy behatolási mélység (20-40 mm), hogy egy időben kezelik a cután és subcután rétegeket.
A rádiófrekvenciát a következő kozmetikai kezelésekhez használjuk:
Ránceltávolítás, bőrfeszesítés, kontúremelés-lifting arcon és testen Pórusok szűkítése, Pattanások elmulasztása Toka kisebbítés/fogyasztás Bőr fehérítés
A kezelések teljesen fájdalommentesek és olyan hatékonyak, hogy már az első kezelés után is látható a klinikai eredmény.
A Rádiófrekvenciás kezelések élettani hatásai, a termikus-, és az elektromágneses hatás, mely a cutisban és a subcutisban is okoz pozitív irányú változásokat.
Orvosi fizika tankönyvekből már ismert, hogy az elektromágneses hullámok ritmikusan ismételve frekvenciájuktól függően kedvező változásokat eredményeznek az extracelluláris térben.
Az RF termikus hatására a cutisban az enzimek aktívabbak, a sejtek anyagcseréje  nő, nagyobb az oxigén felhasználásuk is. Pozitívan változik az alapállomány transzport- és szűrő funkciója, valamint a  mikrocirkuláció is. Ez a változás maga után vonja a szöveti pH pozitív irányú eltolódását (7,41-7,42). A kialakuló vérbőség megszűnteti a mikrocirkulációs zavart, emiatt a sejtek tápanyagfelvétele és salakanyag leadása javul, jobb lesz a szöveti oxigenizáció,  mely megszünteti a szöveti acidozist. Javul a nyirokelfolyás is, mely tovább optimalizálja az alapállomány funkcióit. A lokális  immunműködés is pozitívan változik a magas hőmérséklet miatt. A fibroblasztok száma meghatványozódik, és jelentősen növekszik a tropocollagén szintézis, melynek eredményeként jó minőségű I. típusú kollagén képződik.

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2020.09.10-2021.01.30.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges:
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00.
06 30/607 0668
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest, Podmaniczky u. 6

Telefon: 06 30/ 607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK