Nyár utáni bőrregenerálás! Mikrodermabrázió, vagy hidroabrázió, regeneráló vitaminok, ásványi anyagok, hialuronsav bevitele ultrahanggal arcon és nyakon! 69% kedvezménnyel 14.500 Ft helyett 4.490 Ft

Nyár utáni bőrregenerálás! Mikrodermabrázió, vagy hidroabrázió, regeneráló vitaminok, ásványi anyagok, hialuronsav bevitele ultrahanggal arcon és nyakon! - akciós kupon

 Eredeti ár: 14.500 Ft

Megtakarítás: 10.010 Ft

4.490 Ft

69%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

Ha nem szeretnéd, hogy bőrödön idő előtt apró ráncok jelenjenek meg, vagy zavaró módon veszítsen rugalmasságából, akkor neked alapos nyár-utáni bőrregenerálásra van szükséged!

Kevesen tudják, hogy a nyári vakációzás és a hozzákapcsolódó intenzív napsütés nyaralásunkat felejthetetlenné, bőrünket viszont stresszessé, megviseltté, dehidratálttá teszi! Hiába a divatos bronzbarna szín, ha a belül zajló kémiai, biológiai folyamatok olyan károsodásokat okoznak, melyeket mihamarabb orvosolni kell. Az UV sugarak okozzák az azonnali és a késői pigmentációt, a bőr felső rétegeinek megvastagodását, bőrünk dehidratáltságát.

A nyári regenerációnál az első cél a bőr átjárhatóságának fokozása, a normál bőrlégzés biztosítása. Az egyik leghatékonyabb módszer erre a mikrodermabrázió. Ez az eljárás megtisztítja a bőrt, eltávolítja a felhalmozódott elhalt szarusejteket.

Ha bőrünk megtisztult jöhetnek az értékes hatóanyagok, melyeket ultrahanggal juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe. Vitaminok, ásványi anyagok és a nagyon fontos Hialuronsav.

Az értékes hatóanyagok közül a bőrregenerációt az A-, C-,E-vitaminok segítik a leginkább.
Az A-vitamin antioxidáns, szabadgyökmegkötő, támogatja az egészséges sejtek újratermelődését, az új kötőszövetrostok kollagénből való újraképződését.
A C-vitamin erősíti a bőr immunrendszerét, javítja a külső fertőzésekkel szembeni védelmet, erősíti az érfalakat, segíti a kollagén szintézist és a sebgyógyulást.
Az E-vitamin ideális a gyulladásos folyamatok megelőzésében, és segíti a sejtregenerációt, emellett fontos antioxidáns.


Az ásványi anyagok biztosítják, hogy bőrünk megfelelőképpen tudjon regenerálódni. A réz, a cink, a magnézium energiát ad a sejteknek.
A Hialuronsavat mindenki ismeri. Tudjuk, hogy a bőrünkben is megtalálható vegyület saját tömegének 80szorosát is képes nedvességként megkötni, így megsokszorozva bőrünk hidratációját.

Kezelésünk kellemes, hatékony és eredményes! Néhány alkalmas kúraként ajánljuk!

Kezelési csomagunkban bőre most megkaphatja azt a kezelést, mely lépésről lépésre tisztítja meg és tölti fel a bőrét értékes vitaminokkal és hialuronsavval, miközben a mimikai izmokat is tornáztja, puhítja a mély mimikai ráncokat. Tökéletes nyár-utáni bőrregeneráló hatású!

Első lépésként mikrodermabrázióval vagy ultrahangos hidroabrázióval  letisztítjuk a felvastagodott felső hámréteget, majd egy speciális bőrfeszesítő géppel ultrahanggal bejuttatjuk az értékes hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe. A mimikai izmokat a csodálatosan hatékony interferenciás árammal végezzük, mely kezelés kellemes és tökéletes bőrfeszesítő hatású.

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2021.09.09-2021.11.11.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges:
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00 .
06 30/607 0668
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u 6

Telefon: 06-30/607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK