Nd Yag lézeres Rosacea vagy hajszálér eltűntető kezelés teljes arcon! 71% kedvezménnyel 35.000 Ft helyett 9.990 Ft

Nd Yag lézeres Rosacea vagy hajszálér eltűntető kezelés teljes arcon! - akciós kupon

 Eredeti ár: 35.000 Ft

Megtakarítás: 25.010 Ft

9.990 Ft

71%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

Nők és férfiak millióinak életét keserítik meg az arcon és a lábon kialakuló értágulatok.
Megjelenésük változatos: vékony, különálló vonalak (seprűvéna), hálószerű labirintus, vagy „fatörzsből" elágazó "ágak"-hoz is hasonlíthat. A pókvéna pedig onnan kapta a nevét, hogy maga a képlet egy "csillaghoz, pókhoz" hasonlít, melyben több apró véna ágazik ki egy központi pontból. Becslések szerint a 18 évesnél idősebb nők több mint 75%-ának van valamilyen formában értágulata. A vörös, kék vagy lila fonalszerű vonalak a test bármely részén kialakulhatnak, akár az arcon is, de leggyakrabban a csípon, a vádlin vagy a fenéken jelennek meg. Az állapot a vénákban uralkodó magasabb nyomással függ össze.

Az értágulat felületesen helyezkedik el a bőr alatt, és sokkal kisebb, mint a visszér. Mivel az értágulat sötét és felületes az elhelyezkedése, a legtöbb nőt nagymértékben zavarja. Az értágulatokkal kapcsolatban meg kell jegyezni, hogy ártalmatlanok és semmilyen tünettel nem járnak. Az elváltozás csak kozmetikai jellegű.

Az értágulatok kialakulását tipikusan a rendellenes véráramlás és a vérerek falának meggyengülése okozza. Bármely állapot vagy tevékenység, mely a vénákra nyomást fejt ki (például hízás, tartós ülés vagy állás), hozzájárulhat a kialakulásukhoz.
Az értágulatok előfordulása az életkorral fokozódik, ezért időskorban gyakori. Az értágulatok kialakulásának genetikai oka is van, mert előfordulásuk családi halmozódást mutat. Terhességben gyakori az értágulatok előfordulása, melyet összefüggésbe hoztak a női nemi hormon, az ösztrogén szintjének emelkedésével. Az ösztrogén gyengíti a vénák falát, és hozzájárulhat az értágulatok kialakulásához. Terhesség során leggyakrabban a második trimeszterben találkozhatunk az értágulatokkal.

Az értágulatok lézeres kezelése során
a bőrön, az értágulatok felett alkalmazzuk a lézert. A lézerfényt a vörös vénák elnyelik, melynek következtében az értágulatokban lévő vér megalvad, és a véna összezsugorodik. Az értágulatok lézeres kezelése a kis- és közepes méretű értágulatok esetén a leghatásosabb.
A kezelés enyhe kellemetlenséggel jár, az érzés olyasmi, mint amikor egy gumiszalag a bőrnek csapódik. Az értágulatok lézeres kezeléséhez nincs szükség nyugtatókra, sem fájdalomcsillapítókra, sem helyi érzéstelenítésre. A melegítés hatására megalvad a vér, ami a véredény összeeséséhez vezet. Végül ez begyógyul, hiszen a szervezet eltünteti az alvadt vért. A látható értágulat eltűnik.
Közvetlenül a kezelés után az értágulatok sötétebbnek látszanak és jobban kivehetők. 2-6 hét elteltével az értágulatok általában elhalványulnak. Átlagosan 3 kezelésre van szükség. Mivel a lézeres sebészet nem invazív, a páciensek az eljárás után azonnal visszatérhetnek szokásos tevékenységeikhez.

Pigmentfolt eltávolítás:

Egyszerű és hatékony módja a YAG lézerrel történő kezelés, mely során a  lézer fénye elnyelődik a pigmentfolt melanin-tartalmában. Az elnyelődés hőt okoz, melynek hatására a pigmentfolt széttöredezik. Az immunrendszer falósaejtjei a feltöredezett darabokat elszállítják, a pigmentfolt pedig halványul.
A kezelésekkel fokozatos halványulást érjünk el, kezelésenként 20-30%-ot. Így nem sérül a bőr. Ennek megfelelően a pigmentfolt eltávolítás 3-6 alkalmat igényel 6-8 hetes szüneteket beiktatva a két alkalom között. Minél frissebb a pigmentfolt, annál könnyebb eltávolítani. A napfoltok, szeplők 1 alkalom után akár 50%-al is halványulhatnak.
Ellenjavallatok:
A lézeres kezelés csak világos, nem napoztatott/szoláriumozott bőrön végezhető el. Ha pigmentált bőrön végezzük a kezelést, akkor a bőr felhólyagosodik, akár heges gyógyulást mutathat.
A kezelés nem végezhető el:
barna bőrön, (2 héttel a kezelés előtt ne napozzon, ne szoláriumozzon, 1 héttel előtte ne használjon barnító krémet),
ha a kezelt területen gyulladt vagy fertőzött a bőr, herpeszre való hajlam,
bőrrák vagy arra való hajlam,
fényérzékenyítő, alvadásgátló gyógyszer szedése (isotretinoin,tetracyclin, Sumetrolim, Syncumar, Warfarin, stb.),
autoimmun vagy immunszupresszív betegség (lupus, porphiria, AIDS, stb.),
immunszupresszív kezelés alatt,
terhesség, szoptatás alatt,
menzesz ideje alatt.
A kezelés után 1 héttel uszoda, szauna ellenjavallt. Napozás, szolárium nem javasolt a kezelt területre a kúra ideje alatt.

Az értágulatok legjobb és szakmailag legelfogadottabb kezelése a lézer.
Az értágulatok lézeres eltüntetése könnyű, gyors és hatásos módja a felületes vénák kezelésének. A lézeres terápiát az orvostudomány már több mint 30 éve alkalmazza.
A technológiai fejlődésnek köszönhetően mára többféle lézert fejlesztettek ki. A lézer erősen fókuszált fénynyalábbal működik. A vénák kezelése során a fény hullámhosszát a vérben található pigmentnek megfelelően választják. A lézer felhevíti az apró vénákat és megsemmisíti őket. A lézerfény fókuszált és nem károsítja a környező szöveteket. A véna 4-6 hét alatt felszívódik a szervezetben és eltűnik.

Az értágulatok kezelésére az Nd: YAG lézerrendszert használjuk.
Az Nd: YAG lézer a bőrön keresztül behatol a felszínes véredénybe. A lézer által generált hő megalvasztja a véredényben található vért, amitől a véredény összeesik és elkülönül a környezetétől. A következő néhány hétben a vérér eltűnik, és a vért a szervezet falósejtjei eltávolítják. Az újabb lézeres terápiák minden egyes véredény esetén pontos energiadózisok adagolását teszik lehetővé anélkül, hogy a környező szövetekben a legkisebb károsodás keletkezne.
A lézerterápia után a bőr alatti erek fokozatosan változnak sötétkékről világos piros színűre, majd végül 2-6 hét alatt eltűnnek.
Az arcon és a lábakon gyakran előforduló értágulatokat a bőr felszínéhez közel futó vérerek kisebb csoportjának tágulata okozza. Gyakran  vörös, kék vagy lila vonalakként, felhőkön áttörő napsugarakra emlékeztető vagy hálószerű mintázatban jelennek meg.
Az arcon kialakuló értágulatokat telangiectasiáknak nevezzük, melyek a túlzott napozás hatására, illetve extrém hőmérsékleti viszonyoknak való kitettségnek tudhatók be. Általában világosabb bőrű emberek orrán vagy orcáján alakulnak ki.
Ebben az esetben az értágulatok lézeres kezelése a választandó terápia.

A Lézeres kezelés folyamata:
Az értágulatok lézeres kezelése minimális véraláfutással járhat, amely egy héten belül eltűnik, de a gyógyulás leggyakrabban azonnali.
A lézerkezelés alapelve az, hogy a fény a bőrön keresztül behatolva felmelegíti a véna vértartalmát, s ezáltal a véredény hőkicsapódását (ún. termokoaguláció) okozza. A bealvadt véredényt ezután a szervezet lassan felszívja.
Az értágulatok lézeres kezelése során a bőrön, az értágulatok felett alkalmazzuk a lézert. A lézerfényt a vörös vénák elnyelik, melynek következtében az értágulatokban lévő vér megalvad, és a véna összezsugorodik. Az értágulatok lézeres kezelése a kis- és közepes méretű értágulatok esetén a leghatásosabb.
A kezelés enyhe kellemetlenséggel jár, az érzés olyasmi, mint amikor egy gumiszalag a bőrnek csapódik. Az értágulatok lézeres kezeléséhez nincs szükség nyugtatókra, sem fájdalomcsillapítókra, sem helyi érzéstelenítésre. A melegítés hatására megalvad a vér, ami a véredény összeeséséhez vezet. Végül ez begyógyul, hiszen a szervezet eltünteti az alvadt vért. A látható értágulat eltűnik.
Közvetlenül a kezelés után az értágulatok sötétebbnek látszanak és jobban kivehetők. 2-6 hét elteltével az értágulatok általában elhalványulnak. Átlagosan 3 kezelésre van szükség. Mivel a lézeres sebészet nem invazív, a páciensek az eljárás után azonnal visszatérhetnek szokásos tevékenységeikhez.


Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2022.08.14-2022.10.01.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges:
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00 .
06 30/607 0668
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u. 6.

Telefon: 06-30/607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK