Minőség szuper jó áron! 4 lépéses Lisap Easy build professzionális hajújraépítés! Plusz 80% kedvezmény Mac Split Ender vagy melegollós hajvágásra! 79% kedvezménnyel 11.990 Ft helyett 2.490 Ft

Minőség szuper jó áron! 4 lépéses Lisap Easy build professzionális hajújraépítés! Plusz 80% kedvezmény Mac Split Ender vagy melegollós hajvágásra! - akciós kupon

 Eredeti ár: 11.990 Ft

Megtakarítás: 9.500 Ft

2.490 Ft

79%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

Easy Build to hajszerkezetépítő kúra

Az Easy termékcsalád megoldást nyújt száraz, töredezett, élettelen haj számára az Easy Build to hajszerkezetépítő kúra termékeivel. A négylépéses kezelés azonnal újraépíti a hajszerkezetet, így adva vissza annak természete életerejét és ragyogását.

1. Keratinos hajfürdő

Az első lépés a keratinos hajfürdő, amelynek kettős hatása van: egy lépésben eltávolítja a hajon található összes szennyeződést, és aktív összetevői tisztítják a hajat és a fejbőrt. A sampon célja, hogy az aktív hatóanyagok (aminosavak, keratin és vitaminok) segítségével helyrehozza a haj sérült részeit, puhává, fényessé és könnyen kezelhetővé tegye azt.

A keratin komplex az aktív hatóanyagok egyike. Összetett fehérje alapú keratint tartalmaz, amit új-zélandi gyapjúból nyernek ki. Kiváló anti-age- és ápoló hatása is van egyben. A molekulák eloszlásának köszönhetően a keratin komplex lehetővé teszi, hogy a keratin mélyen behatoljon a hajba, valamint egy védőréteget hoz létre a hajszálak felületén. Az eredmény: tökéletes ápoló hatás.

2. Polimer újraépítő

Ebben a második lépésben a termék visszaállítja a haj keratinszerkezetét a hajszálak legbelsejében is. A hatóanyagai keratin, búza aminosavakat és szójafehérjét tartalmaznak, amitől a haj egészségesebbnek, fényesebbnek és erősebbnek néz ki, már az első használatot követően. Javítja a haj minőségét, és rugalmassá teszi azt.

Egyik aktív hatóanyaga a keratin. A keratin ammóniasavon alapuló anyag, amely megtalálható az emberi szervezetben is: a haj alapvető szerkezeti eleme. A haj élettel telivé válik tőle, megerősíti és rugalmassá teszi a sérült részeket. Magas fokú védelmet biztosít a mindennapi sérülésekkel szemben, amelyeket például akár egy fésülködés is okozhat. Segítségével a haj könnyen kezelhetővé válik.

A szójafehérje helyreállítja a sérült hajat, és segít megvédeni azt a további károsító kémiai hatásoktól. Egy természetes védőréteget képez a haj felületén, ápolja azt, és tartást ad neki.

Tartalmaz továbbá egy olyan vitamincsoportot, amely kimondottan olyan hajra lett kifejlesztve, amely külső hatások okozta sérüléseket szenvedett (pl. UV-sugárzás), vagy kémiai sérülések okozta problémái vannak (erős festés, hajvasalás, dauer).

E-vitamin: antioxidáns
C-vitamin: anti-ageing hatás
B3-vitamin: energizáló hatás
B5-vitamin: ápolja a hajat
B6-vitamin: sejtaktivizáló hatás


3. Hidratáló mikroemulzió

A harmadik lépés belső és külső rekonstrukcióból áll, ápoló, hidratáló mikroemulzióval. A folyékony krém amint kapcsolatba kerül a hajjal, egy lágy emulziót hoz létre, így biztosítva, hogy az aktív hatóanyagok egyből bejussanak a hajszál belsejébe. Visszaadja a haj életerejét és rugalmasságát, megnöveli a haj volumenét, anélkül, hogy elnehezítené, és érezhetően lágyabb lesz a haj a tövektől a hajvégekig. A tengeri alga és a keratinkivonat helyreállítja és megerősítik a hajszálakat mind kívülről, mind belülről. A haj azonnal élettel telivé, dússá és csillogóvá válik.

A hidratáló mikroemulzió aktív hatóanyaga a vörös és a barna tengeri alga kivonata. Tisztasága és természetes anyagokban való gazdagsága miatt növeli a haj volumenét, rugalmasságát, védi és ápolja azt. Gyulladáscsökkentő hatással bír és táplálja a sejteket.

4. Újraerősítő spray

Az újraerősítő spray az Easy Build to kezelés befejező része, amitől a haj ismét visszanyeri ápoltságát és hidratáltságát. Visszaállítja a haj külső védőrétegét, megelőzi a hajvégek elváltozását, a hajat pedig fényessé és selymessé varázsolja. A hozzáadott hidrolizált fehérjék, keratin és aktív hőálló részecskék ápolják a hajat, megvédik a hőtől és könnyen kezelhetővé teszik azt.

Az újraerősítő spray aktív hatóanyagai a hidrolizált fehérje és a szilikon kopolimer. Növeli a haj hidratáltságát, fényessé és ápolttá teszi azt. Érezhetően könnyebben kezelhető lesz a haj, és növeli az ellenálló-képességét a külső hatásokkal szemben.

Melegollóval a hajvágás teljesen új értelmet nyer. Egy forradalmian új megoldásnak köszönhetően az olló éle melegítve van. Vágás során a hajvégeket lezárja az olló éle, így a természetes proteinek, valamint a hajnak életet adó nedvesség a hajszálakban marad. Ezzel elősegíti a haj természetes regenerálódását.

A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, akkor a haj elveszti fényét, erejét és szépségét. A melegolló minden típusú és hosszúságú haj vágásához alkalmazható. Optimális eredményt lehet elérni alár vastag, normál, vagy vékony szálú, rövid vagy hosszú hajról legyen szó.

A Mac Split-Ender hajvágó gép

Végre itt a csoda, amivel lehetőség van csak a haj hosszában lévő törött hajvégek eltávolítására, anélkül hogy a haj hossza változna.

Hatékonyan távolítja el  a sérült, töredezett, kettényílt hajvégeket, a hajhossz megtartása mellett
A haj gyorsabban nő, ezért szebbé és élettel telibbé válik
Nem a hajhosszból vág, hanem minden hajszál végéből
Az eredmény azonnali puha és selymes haj!

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!

A kupon érvényességi ideje: 2019.09.08-2019.11.09.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges:
06 30/608 4517
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00.
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u 6

Telefon: 06-30/608 4517

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK