Melegollós hajvágás, Loreal Expert Fiberceutic hajápolással, mosással és szárítással, minden hajhosszra! Plusz 80 % kedvezmény gőzöléses hajegyenesítő hajformázásra! 89% kedvezménnyel 27.000 Ft helyett 2.990 Ft

Melegollós hajvágás, Loreal Expert Fiberceutic hajápolással, mosással és szárítással, minden hajhosszra! Plusz 80 % kedvezmény gőzöléses hajegyenesítő hajformázásra! - akciós kupon

 Eredeti ár: 27.000 Ft

Megtakarítás: 24.010 Ft

2.990 Ft

89%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

A kupon az akció időtartama alatt a Szalonban is megvásárolható!

Melegollóval a hajvágás teljesen új értelmet nyer. Egy forradalmian új megoldásnak köszönhetően az olló éle melegítve van. Vágás során a hajvégeket lezárja az olló éle, így a természetes proteinek, valamint a hajnak életet adó nedvesség a hajszálakban marad. Ezzel elősegíti a haj természetes regenerálódását.

A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, akkor a haj elveszti fényét, erejét és szépségét. A melegolló minden típusú és hosszúságú haj vágásához alkalmazható. Optimális eredményt lehet elérni alár vastag, normál, vagy vékony szálú, rövid vagy hosszú hajról legyen szó.     
L'oreal Fiberceutic

A L´Oréal Professionnel Série Expert Fiberceutic szérum, belülről visszaállítja a haj szerkezetét!
Tartósan újjáépíti hajszálakat!
Csodálatos puhaság!
Teljes újjáépülés!


Intra-cylane technológia - Víz hatására egy aminosav hálót kezd kialakítani, mely bejut a hajszövetbe és regenerálja azt.
A FIBERCEUTIC egy forradalmian új hajújraépítő termék a L'Oréal Professionneltől! Célja, hogy segítsen visszanyerni a nagyon érzékennyé vált, vagy gyenge haj természetes állapotát.

Legújabb innováció a fodrásziparban!

A L´Oréal Professionnel Série Expert Fiberceutic szérum, mely száraz, sérült hajra ajánlott, mélységében visszaállítja a haj szerkezetét. Hála az Intra-cylane technológiának, áttörésnek számít a kémiailag kezelt vagy erősen sérült haj ápolásában.
Víz hatására egy aminosav hálót kezd kialakítani, melynek molekulái megkapaszkodnak a hajszöveteken, összekapcsolódnak a haj proteinjeivel, így belülről segítve a regenerálódást és az ápolást.

A haj szerkezete belülről épül újjá. A haj egészséges, kellemes tapintású és fénylő.

A Hajformázás gőzzel:
Ez a professzionális hajkiegyenesítő lapvas folyamatosan magas nyomású gőzt bocsát ki a hajtövektől a hajvégekig. A hajregeneráló anyagokkal  együtt használva mélyen ható táplálást, tükörfényt és ápolt hajvégeket eredményez. Az egészséges és sima hajért, mellyel mindig a legjobb formáját hozhatja.
Ez a szolgáltatás, egyszerre formázza és ápolja a hajat. A szolgáltatásnak köszönhetően a haj puha tapintásúvá válik, csillogó és fényes lesz.
A mélyen ható ápolás révén a természetes, festett, melírozott, szőkített vagy dauerolt haj egyaránt visszanyeri egészséges vitalitását, valamint könnyebben kezelhetővé válik.
Mindegy, hogy a vendég álma a szögegyenes haj vagy gyönyörű hullámok!
A hatás hajtípustól függően 3-5, a formázás 1 hajmosásig tart, eredményképp a haj könnyebben formázható és a reggeli készülődési idő is jóval kevesebb ideig tart a megszokottnál!


Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2020.11.14-2020.12.31.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges:
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00 .
06 30/608 4517
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u 6

Telefon: 06-30/608 4517

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK