Különleges kettős ajánlat szemkörnyék ápolására! Hyaluronsav mezoterápiával vagy kollagen elasztin-szérum faceliftinggel! 79% kedvezménnyel 7.000 Ft helyett 1.490 Ft

Különleges kettős ajánlat szemkörnyék ápolására! Hyaluronsav mezoterápiával vagy kollagen elasztin-szérum faceliftinggel! - akciós kupon

 Eredeti ár: 7.000 Ft

Megtakarítás: 5.510 Ft

1.490 Ft

79%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

2db kupon vásárlása esetén a kezelést teljes arcon végezzük!

Kezelésünket 28 év felett mindenkinek ajánljuk, hiszen bőrünk rugalmassága, vízmegtartó képessége ekkor már folyamatosan csökken!


Kezelésünk során orvosi tisztaságú hatóanyagot juttatunk a bőr sejtjeibe, ahol az azonnal kifejti hatását.

Most választhat: hyaluronsav mezoterápiával vagy kollagen elasztin szérum faceliftinggel!, amelyek kitűnő szemkörnyék ápoló bőrfiatalító, és ránctalanító szerek. A hialuronsav magas hidratáltságot biztosít feltölti a kollagén és elasztin közötti hézagokat, regenerálja a bőr sejtjeit. A kollagén elasztin szérum növényi fehérjéket tartalmazó, sejtlégzést és kötőszöveti rostok termelődését támogató regeneráló hatású szérum.
A tű nélküli mezoterápia:
Mellékhatásoktól és fájdalomtól mentes kezelés. Már az elsõ kezelések alkalmával látható a javulás, de kúraszerûen, heti rendszerességgel ismétlése javasolt (5-10 alkalom problémától, bõrtípustól függõen), késõbb havonta- két havonta egyszer. Ajánlott azoknak a szépülni vágyó hölgyeknek és uraknak, akik a tûszúrásoktól vagy a radikális kezelésektől tartanak, azonban fiatalos, szép bõrt szeretnének.


Az évek múlásával bőrünk elveszíti rugalmasságát, hidratáltságát, megjelennek az első felületes ráncok, amik előbb-utóbb állandósulnak. A szemkörnyéki terület igen érzékeny, különleges figyelmet és hatóanyagokat igényel. Megéri a gondoskodás, hiszen a szem a lélek tükre.
Most két különböző és igen hatékony kezelés közül választhat a szemkörnyéki problémák megelőzésére, orvoslására és a finom ráncok eltüntetésére.
De igénye szerint össze is kombinálhatja a kezeléseket!
Egyik kezelésünk a Hialuronsav mezoterápiás bevitele a szemkörnyéki területre, a másik kollagén-elasztin szérum bevitele ultrahanggal és FACE LIFTING a szemkörnyéken.
A hialuronsav egy természetes poliszacharid, amely minden szövetben megtalálható és ott a szintézise vagy bejuttatása után pár nap alatt lebontódik. Az emberi testben többek között vízmegkötõ, illetve az ízületekben és izmokban síkosító szerepet tölt be. A hialuronsav saját súlyánál mintegy 6000-szer több vizet képes megkötni. Ideális tehát mindenekelőtt az öregedés látható jelei, a ráncok ellen bevetni. Anyagának konzisztenciája és szövetbarát jellege ad lehetõséget arra, hogy kozmetikai kezelésekhez magas hatásfokkal használják. Biztosítja a bőr természetes nedvességtartalmát, javítja rugalmasságát, feszességét. A bőrbe történő bejuttatása fokozza a bőr vízmegkötő képességét.
A kollagén-elasztin szérum növényi sejteket tartalmaz, fokozza a sejtlégzést és a kötőszöveti rostok termelődését. Kitűnő regeneráló hatású, csökkenti a ráncokat és gátolja kialakulásukat. Semlegesíti az ártalmas szabadgyököket, sejtvédő rendszere gátolja a kollagén-elasztin szintézisét zavaró biokémiai folyamatokat. Feszessé, teltté teszi a bőrt.
A tűnélküli mezoterápiás kezelés elektroporációval történik, aminek hatására könnyen megnyílnak a bőr aquagén csatornái, így a hatóanyag a bőr legmélyebb rétegeibe jut el, ezáltal a legtöbb bőrproblémát kiválóan tudjuk kezelni kezelési módszerrel.
Másik kezelésünkben az ultrahang finom kötőszöveti masszázst végez a hatóanyag bevitel közben. Ezzel egyidőben facelifting-et, azaz izomstimulálást végzünk, mely oldja a szemkörüli izmok feszült állapotát és összetapadását, melynek ráncainkat köszönhetjük. A kezelésnek köszönhetően csökkennek a szem körüli puffadások is.
Az elért hatás mindkét kezelés esetében tartós, a kezelés után a kezdődő finom ráncok kisebbek, a bőr telt és hidratált, üde színűvé válik.
A kezeléseket kúraszerűen ajánljuk vendégeinknek. A legjobb eredményt a két kezelés kombinálásával érhetjük el!


Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2018.02.07-2018.05.01.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges:
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00 .
06 30/607 0668
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/


Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest, Podmaniczky u. 6

Telefon: +36/30 607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK


100% Kupon Bónusz garancia