Jöhet egy kis BOOST a hajadnak! Melegollós hajvágás mosással és szárítással, minden hajhosszra, Joico Boost volumennöveléssel! 75% kedvezménnyel 16.000 Ft helyett 3.990 Ft

Jöhet egy kis BOOST a hajadnak! Melegollós hajvágás mosással és szárítással, minden hajhosszra, Joico Boost volumennöveléssel! - akciós kupon

 Eredeti ár: 16.000 Ft

Megtakarítás: 12.010 Ft

3.990 Ft

75%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

Melegollóval a hajvágás teljesen új értelmet nyer. Egy forradalmian új megoldásnak köszönhetően az olló éle melegítve van. Vágás során a hajvégeket lezárja az olló éle, így a természetes proteinek, valamint a hajnak életet adó nedvesség a hajszálakban marad. Ezzel elősegíti a haj természetes regenerálódását.


A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, akkor a haj elveszti fényét, erejét és szépségét. A melegolló minden típusú és hosszúságú haj vágásához alkalmazható. Optimális eredményt lehet elérni alár vastag, normál, vagy vékony szálú, rövid vagy hosszú hajról legyen szó.

Az emberiség 80%-ának vékonyszálú a haja, így hát senki ne ostorozza magát, ha nincs olyan hatalmas hajkoronája születetten, amitől megfájdul a nyaka. Nem véletlen, hogy a nők az idők kezdete óta rengeteg praktikát vetettek be, hogy hajuk dúsabbnak, vastagabbnak, testesebbnek tűnjék...szerencsére 2019-ban erre már igazán könnyű, egyszerű és gyors megoldások léteznek.

Megadjuk a hajadnak a tartást és tömeget, amire vágyik! Ez a könnyű kezelés nem szárítja ki a hajat, rétegezhető/építhető a hajtöveknél a magasabb frizura érdekében, és extra kellemes illattal rendelkezik.

Neked ajánljuk, ha: Vékonyszálú és közepes hajad van, minden hosszban.

Imádni fogod....

Fodrászaink vendégeink elégedettsége érdekében legjobb tudásuk szerint nyújtanak minőségi szolgáltatást, professzionális termékek felhasználásával. Célunk olyan frizurák készítése, melyekkel hangsúlyozni tudjuk a szalonunkba betérő vendégek egyéniségét. Mind formavilágban, mind hajszínben arra törekszünk, hogy olyan megjelenés kialakításában segítsünk, mellyel elégedetten távozhat.
Fodrászaink magasan képzett szakemberek, akik a precíz, klasszikus formavilágtól a legújabb trendekig ismerik a szépségipar ezen szegmensét.
Várjuk vendégeinket!

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2022.05.01-2022.06.03.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges:
06 30/608 4517
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00.
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u. 6.

Telefon: +36/30 608 4517

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK