Hatékony fogyasztó-feszesitő kezelés teljes felkar, has, popsi vagy belső comb területen kavitációs ultrahanggal és pentapoláris rádiófrekvenciával! 59% kedvezménnyel 17.000 Ft helyett 6.990 Ft

Hatékony fogyasztó-feszesitő kezelés teljes felkar, has, popsi vagy belső comb területen kavitációs ultrahanggal és pentapoláris rádiófrekvenciával! - akciós kupon

 Eredeti ár: 17.000 Ft

Megtakarítás: 10.010 Ft

6.990 Ft

59%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

A kupon az akció időtartama alatt a Szalonban is megvásárolható!

A kezelés során a teljes választott területet kezeljük. Választható területek: Has, Derék, Felkar, Fenék, Külső vagy Belső Combok.

A kezelések teljesen fájdalommentesek és olyan hatékonyak, hogy már az első kezelés után is látható eredmény.

A kezelés időtartartama 30 perc.

A kavitációs kezelés lényege, hogy az ultrahang hullám a szervezetbe jutva, úgy halad át az emberi test vezető közegein, hogy a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja. A kavitációs hanghullámok terjedésének hatása mikrobuborékok kialakulásához vezet a sejtközötti folyadéktérben. A buborékokban létrejövő, egyre erősödő nyomás azok szétrobbanásához vezet. Ez a robbanás a nagyon gyenge, zsírsejteket körülvevő törékeny membránok (hártyák) törését okozza, így elősegítve a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével vizelettel kiürül szervezetünkből.

A rádiófrekvenciás hullámok az esztétikai kezeléseknél hatékonyan használhatók a kötőszövet feszesitésére, a kollagén termelés fokozására.  A Pentapoláris Rádiófrekvencia esetében az RF hullámok legalább 5 elektróda (pólus) között áramlanak,  a bőrbejutás mélysége variálható, így egy időben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben. Az RF a kezelt területre koncentrálódik, nem invazív hatású.

Az Rf termikus hatása a cutisban és a subcutisban: A tripoláris és több pólusú RF a zsírsejtek szelektív elektro-melegítéséhez a zsírsejtek nagy ellenállása miatt egyedülállóan elsőként teszi lehetővé a subcután zsírszövet szelektív melegítését.

A pentapoláris RF élettani hatásai, a termikus és az elektromágneses hatás, mely a cutisban és a subcutisban is okoz pozitív irányú változásokat.

Termikus hatás a subcutan réteg zsirszövetében:
a zsírszövetben emelkedett hőmérséklet generálja a lipolízist, a  fokozott hőtermelés jelentős mennyiségű kalóriát, azaz zsírsavakat éget el. A fokozott vérbőség az irhában lévő kollaterálisokat kinyitva fokozza a hőleadást, következményes termogenezist indukálva. Növeli a salakanyag elszállítását.

A vizsgálatok tapasztalata az, hogy a viscerális, azaz rejtett hasi zsír - ami a has és a belső szervek közt van -  mennyiségét is csökkenti a kezelési protokoll.

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2023.03.19.-2023.05.31.


A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges a
06 30/607 0668 telefonszámon.
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00.


Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u. 6.

Telefon: 06-30/607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK