Hatékony felkar karcsúsitó kezelés, kavitációs ultrahanggal és pentapoláris rádiófrekvenciával! 80% kedvezménnyel 25.000 Ft helyett 4.990 Ft

Hatékony felkar karcsúsitó kezelés, kavitációs ultrahanggal és pentapoláris rádiófrekvenciával! - akciós kupon

 Eredeti ár: 25.000 Ft

Megtakarítás: 20.010 Ft

4.990 Ft

80%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

A kupon az akció időtartama alatt a Szalonban is megvásárolható!

Modern korunk nagy kihívása, hogy alakunk szép és fiatalos maradjon az évek múlásával is. Aki nem szeretné a "szikét" választani, de lépést akar tartani, azok megtalálták a megoldást!

A kavitációs kezelés lényege, hogy a szervezetbe jutva, úgy halad át az emberi test vezető közegein, hogy a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja.
A kavitációs hanghullámok terjedésének hatása mikrobuborékok kialakulásához vezet a sejtközötti folyadéktérben. A buborékokban létrejövő, egyre erősödő nyomás azok szétrobbanásához vezet. Ez a robbanás a nagyon gyenge, zsírsejteket körülvevő törékeny membránok (hártyák) törését okozza, így elősegítve a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével vizelettel kiürül szervezetünkből.


A kezelések teljesen fájdalommentesek és olyan hatékonyak, hogy már az első kezelés után is látható a klinikai eredmény.

MI IS AZ A RÁDIÓFREKVENCIA ÉS MIÉRT ILYEN NAGYSZERŰ A HATÁSA?

Fizikai paramétereit tekintve a nagyfrekvencián belül a 30 kHz - 300 GHz közötti frekvenciatartományba eső elektromágneses hullámokat rádiófrekvenciának nevezzük. Ezen belül helyezkedik el a mikrohullám, mely frekvenciáját tekintve 300 MHz és 300 GHz közötti.
Az orvostudományban és az esztétikai kezeléseknél az alábbi generációk lelhetők fel:

Az I. generációs unipoláris RF, melynek hátránya, hogy az RF áram a test egész hosszán átáramlik, alacsonyabb kezelési hatékonyság, nagyon magas áramot igényel (200-300 Watts), a bőrt/elektródákat hűteni kell, és kissé fájdalmas kezelés.

A II. generációs Bipoláris RF, melyre jellemző, hogy az RF áram 2 elektróda (pólus) között áramlik, a bőrbejutás mélysége állandó és körülbelül az elektródák közti távolság fele, az RF a kezelt területre koncentrálódik, nem invazív hatású.

A III. generációs TRIPOLÁRIS vagy multipoláris RF.  Az RF áram legalább 3 elektróda (pólus) között áramlik,  bőrbejutás mélysége variálható, így egy időben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben, az RF a kezelt területre koncentrálódik, nem invazív hatású.

A Rádiófrekvenciás technikát alkalmazva kétféle fizikai hatás valósul meg:

I. Termikus hatás a cutisban és a subcutisban: A tri-, és több polusú RF a zsírsejtek szelektív elektro-melegítéséhez a zsírsejtek nagy ellenállása miatt egyedülállóan elsőként teszi lehetővé a subcután zsírszövet szelektív melegítését.

II. Elektromágneses hatás: a kezelőfej közelében mind az elektromos mező mind a mágneses mező állandónak tekinthető.
Orvosi fizika tankönyvekből már ismert, hogy az elektromágneses hullámok ritmikusan ismételve frekvenciájuktól függően kedvező változásokat eredményeznek az extracelluláris térben.

A BIPOLÁRIS ÉS TRI-, ILL. Pentapoláris RF ÉLETTANI HATÁSAI

A termikus hatás és elektromágneses hatás, mely a cutisban és a subcutisban is okoz pozitív irányú változásokat.

Termikus hatás a cutisban:
Magasabb hőmérsékleten az enzimek aktívabbak, a sejtek anyagcseréje  nő, nagyobb az oxigén felhasználásuk is. Pozitívan változik az alapállomány transzport- és szűrő funkciója, valamint a  mikrocirkuláció is. Ez a változás maga után vonja a szöveti pH pozitív irányú eltolódását (7,41-7,42). A kialakuló vérbőség megszűnteti a mikrocirkulációs zavart, emiatt a sejtek tápanyagfelvétele és salakanyag leadása javul, jobb lesz a szöveti oxigenizáció,  mely megszünteti a szöveti acidozist. Javul a nyirokelfolyás is, mely tovább optimalizálja az alapállomány funkcióit. A lokális  immunműködés is pozitívan változik a magas hőmérséklet miatt. A fibroblasztok száma  meghatványozódik, és jelentősen növekszik az endoplazmás retikulum ciszternáiban a    tropocollagén szintézis, melynek eredményeként jó minőségű I. típusú kollagén képződik.

Termikus hatás a zsírszövetben a subcutan rétegben:
A zsírszövetben emelkedett hőmérséklet generálja a lipolízist, a  fokozott hőtermelés jelentős mennyiségű kalóriát, azaz zsírsavakat éget el. A fokozott vérbőség az irhában lévő kollaterálisokat kinyitva fokozza a hőleadást, következményes termogenezist indukálva. Növeli a salakanyag elszállítását.

A vizsgálatok tapasztalata az, hogy a viscerális, azaz rejtett hasi zsír - ami a has és a belső szervek közt van -  mennyiségét is csökkenti a kezelési protokoll.

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2022.06.22-2022.08.31.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges:
06 30/607 0668
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00.
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!

A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u. 6.

Telefon: 06-30/607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK