Hajhullás elleni! 3 lépéses Joico hajkezelés Cliniscalp technológiával, melegollós vagy Mac split hajvágással, minden hajhosszra! 89% kedvezménnyel 25.000 Ft helyett 2.690 Ft

  • Hajhullás
  • Hajhullás

 Eredeti ár: 25.000 Ft

Megtakarítás: 22.310 Ft

2.690 Ft

89%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

A kupon az akció időtartama alatt a Szalonban is megvásárolható!

Cliniscalp technológia

1.Megtisztítja a fejbőrt a felgyülemlett fagyútól és DHT-tól. Egy gyógynövényes 5-alpha reductase enzim gátlót használ.
2. Semlegesíti a környezet szennyezés hatásait, melyek gyengítik, roncsolják a fejbőrt és a hajhagymákat.
3. Alapvető tápanyagokkal látja el a hajszálakat és a fejbőrt.
4. Növeli a hajjal takart fejbőr vérkeringését és ezzel előkészíti a kezelést.
5. Erősíti és fenntartja a meglévő hajszálakat.

Minden egyes Cliniscalp formula tartalmazza az egyedülálló, gondosan kevert gyógynövények kombinációját, alapvető vitaminokat a modern technikával, amik közösen létrehozták a legerősebb szinergiát, a maximális eredmény érdekében.

Természetes haj kezelésére

Purifying Scalp Cleanse

Cél: Letisztítja a fejbőrön felhalmozódott káros környezeti hatásokat, melyek hozzájárulnak a hajhulláshoz, semlegesítik a DHT-t. Ezzel kialakítanak egy optimális fejbőrkörnyezetet az egészséges, telt kinézetű hajért.
Módszer: A Biotin, B6 Vitamin + Csalán, táplálja a fejbőrt és semlegesíti a DHT-t. Az antioxidáns
A Vitamin, E vitamin + Ginkgo Biloba, semlegesíti a káros szabad gyököket. A frissítő Menta balzsam + Komló hűsíti, megnyugtatja a fejbőrt. A Borsmenta olaj optimalizálja a fejbőr állapotát.

Balancing Scalp Nourish

Cél: Táplálja és védi a fejbőrt, kialakít egy optimális fejbőr állapotot az egészséges, telt kinézetű hajért.
Módszer: A Napraforgó olaj, Rozmaring olaj + Borostyán kivonat, mélyen hidratálják a fejbőrt és a hajszálakat, illetve védik azokat a környezet károsító hatásaitól. A Ginseng + Komló, táplálja és javítja a fejbőr kondícióját. A Borsmenta olaj optimalizálja a fejbőr állapotát.

Festett, vegykezelt haj kezelésére

Purifying Scalp Ceanse

Cél: Letisztítja a fejbőrön felhalmozódott káros környezeti hatásokat, melyek hozzájárulnak a hajhulláshoz, semlegesíti a DHT-t. Ezzel kialakít egy optimális fejbőrkörnyezetet az egészséges, telt kinézetű vegykezelt hajért.
Módszer: A Biotin, B6 Vitamin + Csalán táplálja a fejbőrt és semlegesíti a DHT-t. Glycoproteinek védik és hidratálják a vegykezelt hajat. Az antioxidáns A Vitamin, E vitamin + Ginkgo Biloba semlegesíti a káros szabad gyököket. A frissítő Menta balzsam + Aloe Vera Gel hűsíti, megnyugtatja a fejbőrt. A Borsmenta olaj optimalizálja a fejbőr állapotát.

Balancing Scalp Nourish

Cél: Táplálni és védeni a fejbőrt, kialakítani egy optimális fejbőr állapotot, az egészséges telt kinézetű vegykezelt hajért.
Módszer: A Napraforgó olaj, Rozmaring olaj + Borostyán kivonat, mélyen hidratálják a fejbőrt, a hajszálakat és védik azokat a környezet, károsító hatásaitól. Glykoproteinek védik és hidratálják a vegykezelt hajat. Aloe Vera Gel + Menta balzsam, hűsíti és nyugtatja a fejbőrt. A Ginseng + Komló, táplálja és javítja a fejbőr kondícióját. A Borsmenta olaj, optimalizálja a fejbőr állapotát.

8 ok, ami vezető szerepet játszhat a hajhullásban
A kutatók azonosítottak 8 okot, ami vendégeknél hajhullást okozhat.
Genetika: A genetikai hajlam, a hormonrendszer egyensúlytalanságánakn a tesztoszteron
DHT-vá válásának nagy szerepe van a hajhullásban. A genetikai hajlam anyai és apai oldalon is örökölhető.
Öregedés: Az öregedési folyamatok szerepet játszhatnak a hajszálak leépülésében és a haj hullásában.
Stressz + Trauma: a stressz megnöveli a tesztoszteron számát a szervezetben, ami átalakul DHT-vá és ez megzavarja a haj növekedés ciklusát. A stressz és a trauma is akadályozza a hajhagymák vérellátását, ez pedig oda vezet, hogy a hajszálakba nem jut elég tápanyag és oxigén.
Táplálkozás + diéta: A szegényes táplálkozás, hirtelen súlyvesztés vagy a túlzott állati zsírok fogyasztása és az olyan alapvető tápanyagok hiánya, mint a biotin, vas,fehérje és cink, csökkentheti az aminosavak és vitaminok beépülését a hajszállakba, amik a hajnövekedést segítik.
Egészség: Nyirokmirigy megbetegedések és azok gyógyszeres kezeléseinek mellékhatásai a leggyakoribb egészséghez köthető okai a hajhullásnak.
Élet változások: A terhesség alatti hormonváltozások, lehetnek okai az időszakos hajhullásnak, melyek a gyermek megszületését követő 6.hónaptól 1 évig terjednek. A menopauza hormonváltozásai is okozhatnak hajhullást.
Gyógyszerek: A fogamzásgátlók, szteroidok és a kemoterápia, valamint a vérnyomás diabétesz szívbetegségek és akne gyógyszerek időszakos vagy tartós hajhullást okozhatnak. Elengedhetetlen a konzultáció ebből a szempontból is, mielőtt elkezdenénk az ilyen típusú gyógyszerek szedését.
Környezet: A levegő és a vizek környezet szennyezése, valamint a klórnak, fémeknek és ásványoknak való kitettségünk, vezethet a hormonháztartásunk felborulásához, ami szervesen hozzájárul a hajhulláshoz. Az UV sugárzás, a szabad gyökök, mind a korai öregedést és a hajas fejbőr károsodásának bekövetkeztéhez vezethet.

Melegollóval a hajvágás teljesen új értelmet nyer. Egy forradalmian új megoldásnak köszönhetően az olló éle melegítve van. Vágás során a hajvégeket lezárja az olló éle, így a természetes proteinek, valamint a hajnak életet adó nedvesség a hajszálakban marad. Ezzel elősegíti a haj természetes regenerálódását.

A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, akkor a haj elveszti fényét, erejét és szépségét. A melegolló minden típusú és hosszúságú haj vágásához alkalmazható. Optimális eredményt lehet elérni alár vastag, normál, vagy vékony szálú, rövid vagy hosszú hajról legyen szó.   

Fodrászaink vendégeink elégedettsége érdekében legjobb tudásuk szerint nyújtanak minőségi szolgáltatást, professzionális termékek felhasználásával. Célunk olyan frizurák készítése, melyekkel hangsúlyozni tudjuk a szalonunkba betérő vendégek egyéniségét. Mind formavilágban, mind hajszínben arra törekszünk, hogy olyan megjelenés kialakításában segítsünk, mellyel elégedetten távozhat.
Fodrászaink magasan képzett szakemberek, akik a precíz, klasszikus formavilágtól a legújabb trendekig ismerik a szépségipar ezen szegmensét.
Várjuk vendégeinket!

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2019.06.23-2019.08.23.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges:
06 30/608 4517
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00.
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u. 6.

Telefon: 06-30/608 4517

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK