Fókuszált Meso I Laser mezoterápiás luxuskezelés, BioColostrum antiaging hatóanyaggal, teljes arcon! Plusz 70% kedvezmény Mikrodermabráziós vagy Hidroabráziós hámlasztásra! 51% kedvezménnyel 20.500 Ft helyett 9.990 Ft

Fókuszált Meso I Laser mezoterápiás luxuskezelés, BioColostrum antiaging hatóanyaggal, teljes arcon! Plusz 70% kedvezmény Mikrodermabráziós vagy Hidroabráziós hámlasztásra! - akciós kupon

 Eredeti ár: 20.500 Ft

Megtakarítás: 10.510 Ft

9.990 Ft

51%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

A kupon az akció időtartama alatt a Szalonban is megvásárolható!
Magas hatóanyag tartalmú luxus kozmetikumok, professzionális gépek és szakértelem.

A kezelés menete:
1. Tisztítás:

A bőr letisztítása vizes bázisú hatóanyagok felszívódását segítő professzionális mélytisztító habbal.
2. Orvos-kozmetikai hámlasztás
Különösen látványos bőrmegújulásnak és tisztulásnak lehetünk tanúi a kezelés végén. Az általunk alkalmazott sav egy olyan sav, amely nagyon lágy és kíméletes a bőr számára. Ez a sav viszonylag nagy molekulákat tartalmaz, és ezáltal kevésbé mélyen jut a bőrbe. A mélyebb bőrbejutás gyakrabban eredményezhet irritációt. A kezelés bár intenzív, nem jár kellemetlenséggel, vagy kellemetlen utóhatással, vagy munkából való kieséssel! Az orvos-kozmetikai hámlasztás kitűnően alkalmas a lézeres és a tű nélküli mezoterápiás kezelések előkezelésére, vagy bármilyen hagyományos kozmetikai előkezelésénél.
3. Medical lézer
A nagy teljesítményű soft lézertus ugyanazt a biostimulációs, kollagénindukciós (kollagénrost képző) hatást fejti ki, mint a hagyományos tűs mezoterápia. Előnye, hogy non-invazív, tűszúrás nélküli és fájdalommentes. A  lézeres kezelés hatására a mezoterápiás kezelés is még tartósabb eredményeket képes elérni.
Az általunk használt készülék:
500 mW teljesítményű infralézertus-fejjel működik (780 nm). Az infralézer lényege a mélyebb behatolás, ezért különösen erős a stimulációs hatása a bőrsejtek és az összes metabolikus folyamat aktiválásában, melyek szükségesek a kollagén mátrix és a fibroblaszt sejtek újraszerveződéséhez.

4. Tü nélküli mezoterápia
Nagy dózisú bőrmegújító luxus Bio Colostrum koncentrátummal!

A tű nélküli mezoterápia azaz elektroporáció alkalmazásával látványos és tartós eredmények érhetők el a bőrfiatalítás és bőrmegújítás területén.

A kezeléshez a 100 % természetes Bio Colostrumot, tartalmazó koncentrátumot használunk!

A hatóanyag  bejuttatása a bőrbe azonnali és tartós eredményeket produkál!

A Bio Colostrum: egy különleges hatóanyag, mely több mint 500 féle komponensből áll. Különleges és természetes, hiszen hatóanyagait a vitaminokat, az ásványi anyagokat, az aminósavakat, az immoglobulinokat az antioxidánsok ideálisan természetes módon tartamazza. Ragyogó hatást érhetünk el vele az Anti-aging kezelések területén!
A Colostrum a szarvasmarha előteje, melyből a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően állítják elő a mezoterápiás hatóanyagot. A felhasznált alapanyagot kizárólag minősített és ellenőrzött németországi és ausztriai biogazdálkodásból szerzik be. A Bio Colostrum hatóanyag tartalmának köszönhetően extrém módon segíti elő a bőr természetes megújulását és regenerálását. A Bio Colostrum a biokozmetikák legsikeresebb hatóanyagai közé tartoznak.

A Bio Colostrum ampulla hatásai:
anti-aging, feszesítő, gyulladáscsökkentő hatás,
feltölti a bőr nedvesség raktárait,
bárvédő hatás,
fokozza a kollagén termelődést,
helyreállítja a sérült bőrszöveti részt,
segíti a bőr savas védőrétegét,

A Bio Colostrum használatakor az első kezelés után is látványos az eredmény. Kifejezetten erős anti-aging anyag, de minden bőrproblémára pozitív hatással van.

A lézeres kezelésről:

A lézeres kezelés egy intenzív kollagénindukciós folyamatot indít el. A kezelés során nagy teljesítményű lézer technológiát alkalmazunk. A lézer terápia különlegesen eredményessé teszi a hatóanyag bejuttatást, a kollagén termelést megvalósító fibroblaszt sejtcsoport stimulációja által. A kezelés következtében, jelentősen megnő a bőr kollagéntermelődése, a kollagénrostok úgymond „alábélelik" a bőrt, a hatóanyagoknak köszönhetően pedig javul a vízhiányos állapot. A kezelések eredményeképpen megemelkednek az addig petyhüdtebb szövetek, a bőr textúrája feszesebb, tömörebb, egészségesebb kinézetű lesz.

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2022.11.29-2023.01.31.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges:
06 30/608 4517
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00.
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u. 6.

Telefon: 06-30/607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK