Derma Lipo Pro Body System kombinált feszesítés fogyasztással, endermologie technológiával, (rádiófrekvencia, infravörös fény, görgős nyirokmasszázs, vákum) 93% kedvezménnyel 60.000 Ft helyett 3.990 Ft

Derma Lipo Pro Body System kombinált feszesítés fogyasztással, endermologie technológiával, (rádiófrekvencia, infravörös fény, görgős nyirokmasszázs, vákum) - akciós kupon

 Eredeti ár: 60.000 Ft

Megtakarítás: 56.010 Ft

3.990 Ft

93%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

A kupon az akció időtartama alatt a Szalonban is megvásárolható!

Modern korunk nagy kihívása, hogy alakunk szép és fiatalos maradjon az évek múlásával is. Aki nem szeretné a "szikét" választani, de lépést akar tartani, azok megtalálták a megoldást!

A Derma Lipo System technológia olyan egyedülálló eljárás, amely műtéti beavatkozás nélkül formálja és karcsúsítja az alakot. A kezelés eredményeként  látványos körméret  és cellulit csökkenés érhető el a test problémás zónáin.

Az „Endermologie", egy  szabadalmaztatott  technológia, mely 100% -ban természetes, nem invazív, bőrstimulációs technika, amely újra aktiválja a sejtek folyamatait.
Az endermologie technológia egy teljesen fájdalommentes, biztonságos és hatékony eljárás a test formálására és a cellulit csökkentésére. Egyedülálló komplex rendszerével a legújabb eljárásokat egyesítve mint az infravörös lézer, a rádiófrekvencia az LPG Vákuum és a Görgős masszázsterápia- fejti ki hatását.

Már 1 kezelés után látványos eredmény!

A Derma System technológiát egyesítő testformáló rendszer:
1. az infravörös lézer,
2. a rádiófrekvencia
3. a pulzáló vákuum (LPG)
4. és a mechanikus masszázs
egyedülálló, együttes hatást gyakorol a zsírsejtekre és a bőrfelszínre. A felfokozott zsírsejt anyagcsere eredményeképpen a zsírsejtek drasztikusan zsugorodni kezdenek. A vákuum és a görgők gyengéden masszírozzák a bőrt így segít eljuttatni a felesleges sejtközi folyadékot a bőrből és a mélyebb bőrrétegek felső részéből a nyirokrendszerbe.

Összetett kezeléssorozat, amely használata során látványos körméret csökkenés érhető el!

A Derma Lipo System:
Rádiófrekvenciás zsírbontás hatása a testkontúrra és méretcsökkentésre:
A görgők közötti bipoláris rádiófrekvenciás energia a bőr átfogó, 5-15 mm-es mélységtartományába képes eljutni. A bőrfelszíni 40-42°C mellett a Subcutis-ban 60°C körüli hőmérséklet jön létre. A mély hiperthermia hatására az oxigén disszociáció és a zsír metabolitikus reakciója többszörösére fokozódik, és megindulnak a lipolízis folyamatok. A zsírsejtek méretének és számának csökkenése közvetlen hatással van a testméretek csökkenésére.

Pulzáló vákuum és a cellulit elleni kezelés:

A zsírsejtek méretének csökkenésével és a pulzáló vákuum segítségével a kapillárisokra és nyirokerekre gyakorolt szorító hatások megszűnnek. A mikro-keringés és nyirokáramlás újra elindul, a sejtközötti anyagcsere folyamatok helyreállnak, amely megindítja a cellulit leépítését és a méreganyagok felszabadulását. A pulzáló vákuum a többi energia komponens segítségével segít a kötött zsírstruktúra feltörésében és fellazításában.

Nyirokmasszázs, méregtelenítés:
A motorikusan meghajtott görgők, a pulzáló vákuum hatás és a kezelőfej masszázsszerű mozgatásának eredményeként a mikro-cirkuláció és nyirokkeringés intenzitása nagyságrendekkel fokozódik. Ez a hatás a kötőszövetben lerakódott méreganyagok eltávolítása mellett elősegíti a sejtközötti térbe jutott lebontott zsír (RF hatás) eltávolítását.

Bőrfiatalítás, rugalmasság, oxigenizáció:

A kezelőfej infravörös fény hőhatása a dermiszben lévő fibroblastok aktiválása révén egy hosszú távú kollagén és lágyszövet rekonstrukciós folyamatot indít el. Ez fokozza a bőr rugalmasságát, javítja a kötőszövet mechanikai tulajdonságait és segít a cellulit kezelés eredményeinek hosszú távú megtartásában. Az infravörös fény (Dióda lézeres fény) további tulajdonsága, hogy fokozza a sejtek bio-kémiai aktivitását és az erőteljes oxigenizációs hatás révén fiatalítja a bőrstruktúrát.

Egyesített kezelőfej
A soha nem látott eredmények mögött a titkot a négyféle hatáskomponens egyidejű szinergia hatása jelenti, amely a kezelőfej segítségével a bőr felületi rétegeitől a mintegy 15 mm mélységű zsírszövet rétegekig teljeskörűen átdolgozza a kötőszövetet. A rádiófrekvencia, az infravörös fény (Derma Lipo System) és az LPG vákuum erőssége az egyesített kezelőfejek (kicsi és nagy méretű) beállító szerveivel könnyedén beállíthatók a páciens egyedi igényei szerint.

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2018.12.12-2019.03.10.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges:
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00.
06 30/607 0668
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!

A kezelés összesen érkezéstől-távozásig 30 percet vesz igénybe!

Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!

Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u 6

Telefon: 06-30/607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK