CHRONOVISOR Bionikus mikroáramú Bipólus kontúremelő és 3D bőrtömörítő kezelés teljes arcon, tokán, nyakon! Plusz 50% kedvezmény kötőszöveterősítő mezoterápiás kezelésre! 50% kedvezménnyel 30.000 Ft helyett 14.990 Ft

CHRONOVISOR Bionikus mikroáramú Bipólus kontúremelő és 3D bőrtömörítő kezelés teljes arcon, tokán, nyakon! Plusz 50% kedvezmény kötőszöveterősítő mezoterápiás kezelésre! - akciós kupon

 Eredeti ár: 30.000 Ft

Megtakarítás: 15.010 Ft

14.990 Ft

50%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

A kupon az akció időtartama alatt a Morgana Beauty szalonban is megvásárolható! Egy személy több kupont is vásárolhat.

Az Idő múlásával az arc megereszkedése szinte elkerülhetetlen. Ez megmutatkozik az állív kontúrjainak elmosódásában, mert az állív esetében a gravitáció hatásai miatt az állív feletti bőrterületek lazaságának látványa itt összegződik. Nagyon gyakran ez az első jele a szövetek gyengülésének.
Ezt fokozhatja az, ha arc egyéb területén volumenhiány alakul ki,ez lehet nagyobb súlycsökkenésétől, de sajnos az idő múlása önmagában is ehhez vezet, akkor a bőrünk úgy viselkedik, mintha egy mérettel nagyobb ruhát hordanánk, és a felesleges bőség megjelenik az arc alsó területein.


A BIONIKUS BŐRSEJT-AKTIVÁTOR készülék a bionikus áram technológiáját használja a bőr mély rétegeire hatva. Minden sejtet mélyen masszíroz, belülről kezdi el aktiválni a kötőszövetet felépitő sejteket, izmokat. Aktiválja a fáradt, öregedő és inaktív sejteket, felgyorsítja a bőr anyagcseréjét. Ezzel egyidejűleg masszírozza az arcon lévő akupunktúrás pontokat, feltölti és javítja a sejtek energia áramlását, hogy a bőr feszes legyen, finom, fényes és rugalmas maradjon.


A MIKROÁRAMÚ FACE LIFTING KEZELÉS olyan elektromos ránckezelő eljárás, amely alacsony frekvenciájú „szövetbarát" mikroáramot használ a kezelés során. A mikroáram fájdalom és izom összehúzódás nélkül végzi el a szövetek és az arc izmainak stimulálását. A ráncokat simitja oly módon, hogy az arc izmai és a felettük megereszkedett bőrfelület visszakerülnek eredeti helyükre és eredeti feszültségi állapotukba!

Kontúremelés :

A biológiai-áram modellező technológiát alkalmazva, a biológiai-áramot az emberi szívverés frekvenciájának szimulálásával, a bio-jel szerepével segiti a sejtek energiájának pótlását. Az idegek és erek, mint vezetők a nyirok-, zsír- és izomszövet felé, bőrjavító és terápiás hatást közvetítenek. Az izmok újra visszanyerik feszességüket.


Arc 3D feszesitése:

Azaz bőrtömörítő kezelés. Javítja az arc kötőszövetének feszességét, tartását, korrigálja az arc kontúrját, javitja a szemkörnyék problémáit ( ráncok, táskák ), simitja az ajak ráncait, lazítja a nyak izmait! Szűkiti a pórusokat, és helyreállítja a finom bőrt, fényessé és rugalmassá.

Hatásai
1.    Sejtmegúj
í
2.    Bőrfiatal
í
3.    Ráncsim
í

4.    Kontúremelő

5.    Bőrtömörítő
6.    Szemkörüli sötét karikákat csökkentő
6.    Pórusösszehúzó


A kezelés nem invazív, kényelmes, fájdalommentes! Több alkalmas kúrában is javasoljuk a kezelés felvételét!


Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2023.05.25.-2023.07.31.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges a 06 30 6070668 telefonszámon.
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00.
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u. 6.

Telefon: +36/30 607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK