4 lépéses revitalizálás, vitamin és kollagénes ráncmegelőző bőrfeltöltéssel, választható hatóanyag beviteli formával! Gyors segítség, hosszantartó hatás, otthon is folytatható bőrápolás! 63% kedvezménnyel 9.500 Ft helyett 3.490 Ft

4 lépéses revitalizálás, vitamin és kollagénes ráncmegelőző bőrfeltöltéssel, választható hatóanyag beviteli formával! Gyors segítség, hosszantartó hatás, otthon is folytatható bőrápolás! - akciós kupon

 Eredeti ár: 9.500 Ft

Megtakarítás: 6.010 Ft

3.490 Ft

63%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

A kupon az akció időtartama alatt a Szalonban is megvásárolható!

Ez a kezelés egy, 4 lépésből álló gyors revitalizálás  vitamin és kollagén feltöltés, választható hatóanyag beviteli formával.
A megbízható és kiváló minőségű professzionális termékeiről ismert gyártó új terméksorozata a meggy és tengeri kollagén tartalmának köszönhetően minden bőrszépítő tulajdonságot magában hordoz. A Matrixyl 3000 peptid és a tengeri kollagén késlelteti az első ráncok kialakulását, erős preventív hatást fejt ki. Igazi vitamin bomba A, B, C, E és P vitamin tartalmának köszönhetően, növeli a bőr vitalitását.
A termékek magas hatóanyag koncentrációval bírnak és fontos, hogy parabén-, paraffin-, vazelin-, ásványi olaj, és színezékmentesek.
Meggy tartalmuknak köszönhetően nagyon jó antioxidáns , gyulladáscsökkentő,nyugtató,fertőtlenítő hatású,valamint vitamin tartalmuknak köszönhetően igazi vitalizáló.
A kezelést minden bőrtípusra javasoljuk, ahol már megjelentek az első felszíni ráncok.

A kezelés lépései
1. Letisztítás különleges tisztító habbal, mely kitűnően eltávolítja a sminket, szennyeződéseket az arcbőrről. Ezen kívül magas Matrixil 3000 peptid, és tengeri kollagén tartalma szabályozza a bőr kollagén képződését. Magas növényi szilikon tartalma bőrlágyító hatású.
2. Tonizálás meggyvelő kivonatban gazdag, nagyon jó tisztító és hidratáló hatású tonikkal. A tonik növényi glicerin és Hydroveg VV hatóanyag tartalmánál fogva kiváló vízmegkötő tulajdonságú, így rugalmasító és feszesítő hatása is jelentős.
3. Választható hatóanyag bevitel (akár ultrahang, akár iontoforézis). A meggyes kollagénes Gél a benne lévő gazdag hatóanyagok, meggy és tengeri kollagénnek köszönhetően, minden bőrszépítő tulajdonságot koncentráltan magában hordozza. Zselés állaga miatt a bőrt mélyen feltölti és hidratálja. Kiválóan alkalmazható a felszíni ráncok feltöltésére és megelőzésére.
4. Bőr lezárása regeneráló, antioxidáns és erős ránccsökkentő hatású, mézet, kukoricacsíraolajat, vitaminokat, ezenkívül Matrixil 3000 peptidet tartalmazó termékkel. A termék UVA és UVB védelemmel is ellátott krém, ami kifejezetten alkalmassá teszi az otthoni ápoláshoz való használatra.
A kezelés hatására a meglévő apró ráncok kisimulnak és segítünk megelőzni a kialakulásukat. A hatóanyagoknak köszönhetően a bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik.
Az otthoni ápolásra szolgáló krémek UVA és UVB védelemmel vannak ellátva.
Minőségi szolgáltatást nyújtunk vendégeinek!

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2021.01.07-2021.03.01.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges:
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00 .
06 30/607 0668
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u. 6.

Telefon: 06-30/607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK