3 lépéses májfolt eltűnteté kezelés arcon vagy dekoltázson, AquaPeel hidroadermabrázióval vagy Orvos-kozmetikai peelinggel, Meso I Laser fókuszált mezoterápiával, zárópakolással! 77% kedvezménnyel 15.000 Ft helyett 3.490 Ft

  • 3
  • 3

1 db kupon
gazdára talált

Még van
belőle!Eredeti ár: 15.000 Ft

Megtakarítás: 11.510 Ft

3.490 Ft

Kupon vásárlás Kupon ajándékozás

77%

kedvezmény!

Az akcióból hátralévő idő

mp

perc

óra

nap

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

A kupon az akció időtartama alatt a Szalonban is megvásárolható!

1.lépés

AquaPeel vízsugaras Hidradermabrázió - a legújabb bőrápoló technológia!

A Hidrodermabrazió kihasználja a víz és oxigén természetes gyógyító erejét könnyedén hámlasztva a bőrt anélkül, hogy kemény kristályokat vagy koptató fejeket alkalmaznánk, mélyen hidratált és egészségesebb külsejű bőrt eredményez!
A Hidrodermabraziós kezelések nagyon hatékonyan javítják a bőr textúráját, csökkentik a finom ráncokat, és mélyen hidratálják a bőrt.
Javítják a vérkeringést, ami erősíti a kollagén termelést, így a bőr tónusának javulását eredményezi.
A Hidrodermabraziós kezelésekkel jól lehet javítani, illetve megelőzni a hegesedést, az akné, a nem kívánt pigmentáció, a mitesszerek és a duzzadt szemek állapotát.
A Hidrodermabráziós kezelés nem fényérzékenyíti a bőrt, így nyáron is alkalmazhatjuk.

vagy

Orvos-kozmetikai peeling:

Az általunk alkalmazott sav egy olyan sav, amely lényegesebben lágyabb és kíméletesebb  a bőr számára, és összeegyeztethetőbb például a glikolsavnál. Ez a sav viszonylag nagy molekulákat tartalmaz, és ezáltal kevésbé mélyen jut a bőrbe. Ellentétben a glikolsavval, ahol a kis molekulaméret miatti mélyebb bőrbejutás gyakrabban eredményezhet irritációt. Az orvos-kozmetikai peeling kitűnően alkalmas a lézeres és a tű nélküli mezoterápiás kezelések előkezelésére, vagy bármilyen a hagyományos kozmetikai kezelés előkezelésénél, illetve gyümölcssavas kezelésekhez.

KÜLÖNLEGESSÉGE, hogy Peelingünk tartalmazza a természetes aminósavat az Arginint, melynek az öregedési folyamat lassításában van szerepe és tartósítószerektől mentes!
Használatban kíváló eredmények mutatkoznak különösen így, a Meso I Laser készülékkel való használattal ötvözve!

2.lépés

Hatóanyagbevitel Meso I Laser mezoterápiával
Hatóanyagunk egy a melaninszintézist gátló anyag, mely ezen hatása révén pigmentfolt halványító hatású. Megakadályozza a rézionok bekötődését az enzim megfelelő helyeire, ezáltal a tirozináz nem tud aktiválódni. Jótékony hatása még, hogy akadályozza a világos színű eumelanin további érését a sötét feomelaninná, és megköti a szabadgyököket és a peroxidokat, melyek aktiválják a tirozináz működését és a melanogenézist. Mindemellett javítja a melanocitotoxikus anyagok hatását. Fénykárosodást szenvedett bőrők, barna foltok kezelésre kiválóan alkalmazható. Erős antioxidáns hatású, ezáltal késlelteti az öregedési folyamatokat.

3.lépés

Zárópakolás
Melanin képződést gátló és fehérítő hatású, UVA/UVB védelmet biztosító professzionális hidratáló krémmel!
Ez egy nappali befejező krém, mely jelentősen csökkenti a bőr pigmentáltságát és egyenletesebb bőrtónust eredményez. Növényi hatóanyagai révén hidratálja a bőrt, és megelőzi az öregedési folyamatok felgyorsulását. Fényvédő rendszere megvédi a bőrt a káros környezeti hatásoktól.

Meso I Laser
Az eredeti orvosi elektroporáció!
német fejlesztésű orvos-kozmetikai készülék

Magyarországon az egyetlen orvosi elektroporációs technológiát alkalmazó készülék!
A készülék teljesítménye és az ISO szabványnak való megfelelősége garantálja a technológia valódiságát, és ezáltal a sejtszintű hatóanyag töltési lehetőséget.
Fontos számunkra az eredeti orvosi elektroporációs technológia használata, ugyanis ez elengedhetetlen a valóban eredményes és tartós Anti-Aging hatás kifejtésére, a hatóanyagok maximális bejuttatására.

Az orvosi elektroporáció egy olyan módszer, mely hatására aktív hatóanyagok a bőr cutis(irha) rétegébe juttathatók. A valódi elektroporációs technológiát eredetileg orvosoknak fejlesztették ki, azon belül is a génkutatás, rákkutatás területén dolgozóknak, mert bizonyítást nyert, hogy képes hatóanyag bejuttatására sejten belüli térbe.
A készülék elektroporációs kezelőfejei speciális elektromos impulzusokat bocsátanak ki, melynek hatása úgynevezett "elektromos kapukat" nyit a sejthártyán. Ennek köszönhetően jelentősen megnő a sejtfal áteresztőképessége, és orvosi tisztaságú vízbázisú hatóanyagok juttathatók be a sejtekbe és a kötőszövetbe.

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2018.12.06-2019.02.09.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges:
06 30/607 0668
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00.
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u. 6.

Telefon: 06-30/607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK


100% Kupon Bónusz garancia