12 fóliás vagy fésűs hajújraépítő Olaplex melír, minden hajhosszra, Mac split ender vagy melegollós hajvég vágással! 82% kedvezménnyel 22.000 Ft helyett 3.990 Ft

  • 12
  • 12

 Eredeti ár: 22.000 Ft

Megtakarítás: 18.010 Ft

3.990 Ft

82%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

A kupon az akció időtartama alatt a Szalonban is megvásárolható!

-Bármilyen hosszúságú haj melírozása
-Az ajánlat 12 db melírcsíkra vonatkozik vagy ennek megfelelő fésűs melírra.

Olaplex Melír:
Az OLAPLEX, szilikon, kőolaj és szulfátmentes adalékanyag, melyet a melírozás során az eddig is használt szőkítő termékhez keverünk. A termék szabadalommal védett összetevője a hajba jutva újra egyesíti a sérült kötéseket, és megóvja őket a további roncsolódástól. Ezáltal nincs többé száraz és töredezett haj!


A melírozás alkalmas arra, hogy a haj színét érdekesebbé tegye, vagy hangsúlyozza a frizura vonalát. Kétféle melírról beszélhetünk, ez lehet fóliás vagy fésűs technológia. A fóliás melírrel nagyobb világosítást érünk el a natúr hajban, fésűs melírrel viszont vékony, természetes csíkokat érhetünk el a frizurában.

A  melírozás előtt megbeszéljük a módját és világossági fokát. Megbeszéljük a lehetőségeket és elkészítjük azt az egész hajon, vagy csak a fejtetőn. A melírozást követően megmossuk, majd kívánság szerint formára szárítjuk a haját.

Melegollóval a hajvágás teljesen új értelmet nyer. Egy forradalmian új megoldásnak köszönhetően az olló éle melegítve van. Vágás során a hajvégeket lezárja az olló éle, így a természetes proteinek, valamint a hajnak életet adó nedvesség a hajszálakban marad. Ezzel elősegíti a haj természetes regenerálódását.

A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, akkor a haj elveszti fényét, erejét és szépségét. A melegolló minden típusú és hosszúságú haj vágásához alkalmazható. Optimális eredményt lehet elérni alár vastag, normál, vagy vékony szálú, rövid vagy hosszú hajról legyen szó.

Az Olaplex a szabadalommal védett összetevőjének köszönhetően forradalmian új eszköz a fodrászatban.
Az Olaplex nem táplálja és hidratálja a hajat, hanem a károsodást szünteti meg. Az Olaplex az első és egyetlen olyan szer, amely képes a hajban lévő felbomlott kötéseket összekötni és megsokszorozni azokat. Ennek eredménye, hogy a sérült kötések újból képesek összeállni, így az Olaplex megfiatalítja a hajat és visszaadja annak eredeti állagát, minőségét.

http://www.olaplexhungary.hu/guest

Az Olaplex drámaian csökkenti a haj károsodását minden vegyszeres folyamatnál is, legyen az szőkítés, világosítás, melír vagy hajfestés.
Mindannyian tanúi lehettünk már száraz, törékeny tincseknek, amelyeket a haj világosítása okozott. Ez probléma, ha szőkébb szeretnél lenni, vagy kipróbálnád a mostanában trendi pasztellszíneket. Viszont egy új, OLAPLEX nevű technológiának köszönhetően a világosítás okozta és általános hajroncsolódás is már a múlté.

A haj megfiatalodik, a sérülések és a töredezések eltűnnek!

 

Fodrászaink vendégeink elégedettsége érdekében legjobb tudásuk szerint nyújtanak minőségi szolgáltatást, professzionális termékek felhasználásával. Célunk olyan frizurák készítése, melyekkel hangsúlyozni tudjuk a szalonunkba betérő vendégek egyéniségét. Mind formavilágban, mind hajszínben arra törekszünk, hogy olyan megjelenés kialakításában segítsünk, mellyel elégedetten távozhat.
Fodrászaink magasan képzett szakemberek, akik a precíz, klasszikus formavilágtól a legújabb trendekig ismerik a szépségipar ezen szegmensét.
Várjuk vendégeinket!

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2019.12.07-2020.02.08.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges:
06 30/608 4517
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00.
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
A kupon a hajvágást nem tartalmazza! A vágás az eredeti ár 20%-áért vehető igénybe, ami a helyszínen fizetendő!
A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u 6

Telefon: 06-30/608 4517

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK