1 óra fájdalommentes nanopen nanotűs és oxyjet oxigénterápiás arckezelés a ragyogó és hibátlan bőrért! Plusz 70% kedvezmény bőrregeneráló infralézer-zuhanyra! 58% kedvezménnyel 32.500 Ft helyett 13.500 Ft

1 óra fájdalommentes nanopen nanotűs és oxyjet oxigénterápiás arckezelés a ragyogó és hibátlan bőrért! Plusz 70% kedvezmény bőrregeneráló infralézer-zuhanyra! - akciós kupon

 Eredeti ár: 32.500 Ft

Megtakarítás: 19.000 Ft

13.500 Ft

58%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

A kupon az akció időtartama alatt a Szalonban is megvásárolható!

A kupont kiegészíthető infralézertus a kezelés után rendkívűl gyorsan és látványosan regenerálja a bőrt! Kérje kozmetikusunktól!

A kezeléshez azonnali bőrtónus javulást eredményező mezoterápiás hatóanyagkoktélokat használunk, melyek hosszútávon stimulálják a bőrtónust és kötőszövet erősítő hatásuk van.

A kezelés teljesen fájdalommentes és nem fényérzékenyít!

Intenzív fájdalommentes Nanoneedling (nanopen) arckezelés Oxijet oxigénterápiával azonnali csodás bőr, tökéletes mélyhidratálás!

Hatékonysága: már az első kezelés után óriási javulást érhetünk el a felszíni bőrhibák javításában és a mély rétegek feszesítésében!

Alkalmazási területei: bőrfeszesítés, konturemelés és bőrfiatalítás, akné és sebgyógyulás, ráncok és finom vonalak javítása, pórusméret minimálisra csökkentése, stretch markerek javítása, alopecia kezelése!

Egyenletesebbé teszi a kezelt bőr felületet!

Nanotűk száma 25, nanotű hossza 0,5 mm, nanotű átmérője 0,1 mm. A Nanoneedling kezelés mélysége 0,3-0,5 mm, és az eljárás fájdalommentesnek tekinthető.

A kezelés során a speciálisan tervezett kötőszöveterősítő hatóanyagot alkalmazunk, ami többszörös hatékonysággal szívódik fel a kezelés során.

A Nanoneedling különböző bőrrétegeket ér el, az epirermist és a dermis felső rétegeit, és mikrosérüléseket okoz, ezzel segítve a bőr természetes regenerációját és öngyógyító folyamatait.A bőr saját fibroblastjainak termelése megnő. Ezek olyan kötőszöveti sejtek, melyeknek strukturális jelentősége van, mert a fibroblasztok kollagénné és elasztinná válnak, kötődve a régi kollagénekhez.
A Nanoneedling megnöveli a bőr áteresztő és felszívóképessségét, csatornákat nyitva a bőrben. Kinyitja a sejtmenmbránok csatornáit,ezzel lehetővé teszi, hogy az aktív anyagok a bőrbe hatoljanak, ezzel lehetővé teszik az eredmények hosszú hatását.

A kívánt eredmények elérése érdekében általában 3 kezelésre van szükség, mindegyiknél 1-2 hét különbséggel. Az eredmények 3-4 hónapig tartanak.

A Nanoneedling indikációi

Az eljárás célja a mikrocirkuláció, a kollagén termelés, és a regeneráció természetes folyamatainak ösztönzése. A nano szúrásokat a ráncok vagy bőrváltozások területén, valamint a teljes arcbőr területén végezzük.

A kezelés eredményei közé tartozik a bőr hidratálása, a bőr tónusának növelése és a simaság, ami a meglévő ráncokat kevésbé láthatóvá teszi, és a fiatalabb bőr láthatóvá válik. Az eredmények 24 órával az eljárás után válnak láthatóvá, és néhány hónapig tartanak.

Növeli a kollagén szintézisét
Javítja a mikrocirkulációt a bőrben
Serkenti a sejtek anyagcseréjét
Lassítja a sejtek öregedését
Javítja a kötőszövetet
Hatóanyag bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe
Látható és hatékony eredmények az első kezeléstől
Segíti a szövetek regenerálódását


A nanoneedling és Oxijet oxigénterápia alkalmazása és hatásai:

Az OxigenJet kezelések fő célja a sejtek oxigenizálása, az oxigénes sejtregenerálás és sejtnövekedés fokozása. Az OxigenJet kezelés alatt az oxigén és a kezelés-specifikus hatóanyag szuperszonikus sebességgel, 200 m/s-vel érkezik a bőr felszinére, majd innen a mélyebb rétegekbe penetrál, ezáltal a bőr visszanyeri természetes hidratáltságát és rugalmasságát. A kezelés következtében fokozódik a mikrocirkuláció, igy újra megnő a sejtjeink vitalitása.

A kívánt eredmények elérése érdekében általában 3 kezelésre van szükség, mindegyiknél 1-2 hét különbséggel. Az eredmények 3-4 hónapig tartanak.

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2023.03.26.-2023.05.31.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges a
06 30/607 0668 telefonszámon.
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00.
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!
A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u. 6.

Telefon: 06-30/607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK