1 alkalmas hatékony Pikoszekund lézeres pigmentfolt eltűntetés, 1x1cm-es választható területen! 62% kedvezménnyel 13.000 Ft helyett 4.990 Ft

1 alkalmas hatékony Pikoszekund lézeres pigmentfolt eltűntetés, 1x1cm-es választható területen! - akciós kupon

 Eredeti ár: 13.000 Ft

Megtakarítás: 8.010 Ft

4.990 Ft

62%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

A Pikoszekund lézer egy gyors és egyszerű, nem sebészi, nem invazív lézeres bőrkezelés azok számára, akik fiatalosabb megjelenésre vágynak.

A pikoszekundos lézer kezéslés során a pigment gyorsabban szivódik fel, a gyorsabban ürül ki a szervezetből, és kevésbé kárositja a kezelt szövetet!

A Pikoszekund lézerrel a test bármely területe kezelhető, beleértve a mellkast vagy a dekoltázst, az arcot, a kezeket, a lábakat és egyebeket. A pigmentált elváltozások kezelésében nagyszerű eredményeket érünk el ezzel a technológiával. Lásd a Pikoszekund bőrkezelés előtti és utáni fotókat. A Pikoszekund lézer a problémás területeire fókuszál, legyen szó barna foltokról, napkárosodásról, szeplőkről, pigmentált elváltozásokról.

A Pikoszekund kíméletesebb kezelést kínál! A múltban a lézerek intenzív hőenergiára támaszkodtak a pigment eltávolítására a bőrről, ami fájdalmas lehetett, és jelentős bőrpírhoz vagy sebekhez vezethet.

A Pikoszekund Laser ultrarövid impulzusokkal (másodperc egy billiód része) nagy nyomással éri el a melanint, a melanin apró porszerű részecskékre törik szét. Mivel a részecskék olyan kicsik, könnyebben szívódnak fel és ürülnek ki a szervezetből. Ez a melanin jobb kiürülését és összességében kevesebb kezelést jelenthet. A Pikoszekund lézer egy gyors és egyszerű, nem sebészeti, nem invazív lézeres bőrkezelés.

A kezelés elve a " szelektív fototermolízis elve". Minél rövidebb a lézer hatásideje, annál kisebb a lézerenergia felhalmozódását elnyelő célszövet, és kisebb valószínűséggel terjed a környező szövetekre. A célkezelésben meg kell védeni a környező normál szövetet, így annál erősebb a kezelés szelektivitása.

Pigmentfolt eltávolítás:

A pikoszekundumos lézerimpulzus szélessége csak egy százada a hagyományos Q-kapcsolt nanoszekundumos lézernek, és kiváló teljesítménye biztosítja, hogy a pigmentrészecskék pikoszekundos lézerimpulzusos zúzódása alaposabb, míg a környező szövetek károsodása csökken.

Egyszerű és hatékony módja a pikoszekund lézerrel történő kezelés, mely során a  lézer fénye elnyelődik a pigmentfolt melanin-tartalmában. Az elnyelődés hőt okoz, melynek hatására a pigmentfolt széttöredezik. Az immunrendszer falósaejtjei a feltöredezett darabokat elszállítják, a pigmentfolt pedig halványul.
A kezelésekkel fokozatos halványulást érjünk el, kezelésenként 20-30%-ot. Így nem sérül a bőr. Ennek megfelelően a pigmentfolt eltávolítás 3-6 alkalmat igényel 6-8 hetes szüneteket beiktatva a két alkalom között. Minél frissebb a pigmentfolt, annál könnyebb eltávolítani. A napfoltok, szeplők 1 alkalom után akár 50%-al is halványulhatnak.
Ellenjavallatok:
napoztatott/szoláriumozott bőrön ( 2 héttel a kezelés előtt ne napozzon, ne szoláriumozzon, 1 héttel előtte ne használjon barnító krémet),
gyulladt vagy fertőzött bőr, herpeszre való hajlam,
bőrrák vagy arra való hajlam,
fényérzékenyítő, alvadásgátló gyógyszer szedése,
autoimmun vagy immunszupresszív betegség (lupus, porphiria, AIDS, stb.),
immunszupresszív kezelés alatt,
terhesség, szoptatás alatt,
menzesz ideje alatt.
A kezelés után 1 héttel uszoda, szauna ellenjavallt. Napozás, szolárium nem javasolt a kezelt területre a kúra ideje alatt.

 

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!
A kupon érvényességi ideje: 2022.11.23-2023.01.31.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges:
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00 .
06 30/607 0668
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!

A kezelés egy helyen 1db maximum 1x1cm-es nagysáságú területre vonatkozik!
Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u. 6.

Telefon: 06-30/607 0668

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK