Loreal Expert Pro Keratin hajápolás, melegollós hajvágással, ultrahangos vagy infrazonos hatóanyagbevitellel, mosással és szárítással, bármilyen hajhosszra! Plusz 80 % kedvezmény gőzöléses hajformázásra! 91% kedvezménnyel 28.000 Ft helyett 2.490 Ft

Loreal Expert Pro Keratin hajápolás, melegollós hajvágással, ultrahangos vagy infrazonos hatóanyagbevitellel, mosással és szárítással, bármilyen hajhosszra! Plusz 80 % kedvezmény gőzöléses hajformázásra! - akciós kupon

 Eredeti ár: 28.000 Ft

Megtakarítás: 25.510 Ft

2.490 Ft

91%

kedvezmény!

Ez az ajánlat már lejárt.

Értesítsd róla a barátaidat is!

Termékleírás

A kupon az akció időtartama alatt a Szalonban is megvásárolható!

A Serie expert termékcsalád sikere a hajápolási termékek széles kínálatában és az egyre újabb és újabb technológiai újításokban rejlik, mellyel így személyre szabottan minden nő igényéhez igazodik. 2013-ban a Loreal Professionel egy új , Pro Keratinnal dúsított termékcsaládot mutat be, mely ideális megoldást kínál a meggyengült és töredezett hajú vendégek számára.

A Keratin a haj alapvető építő anyaga.
A haj 85%-ban keratinból áll, mely alapvető építőanyaga, de mennyisége a külső tényezők hatására csökkenhet, ezért a haj erejének és ragyogó csillogásának megőrzéséhez pótolni kell. A hajra nem csak a külső környezeti hatások vannak befolyással, hanem a vegyi és mechanikai beavatkozésok is, mint pl a fésülés, copfba fogás, vagy a napfény hatása, mely eredményeképp a haj porózusabbá válik, ezért tapintása durvább lesz. A vegyi beavatkozások után, mint a festés vagy a  dauerolás vagy a szőkítés a haj veszíthet csillogásából és törékennyé válhat.Ahhoz, hogy a haj visszanyerje eredeti erejét keratinban gazdag ápolásban kell részesítenünk. Az új PRO-KERATIN REFILL technológiája két hatóanyagon alapul, ezek a PRO_KERATIN és az INCELL, melyek a hajszálakat kívülről és belülről is segítenek megújítani.
A PRO-KERATIN és az INCELL technológia
Az új keratin serie expert termékcsalád PRO-KERATIN komplexet tartalmaz, mely három alapvető aminósavból és búzaproteinből áll, és hatásuk azonos a hajban természetesen megtalálható keratinnal. Az aminósavak szorosan illeszkednek a hajszálak sérültrészeihez. Minél többet használja a PRO-KERATIN tartalmú terméket, haja annál ellenállóbb lesz, és visszanyaeri természetes erejét. A PRO-KERATIN komplex megtapad a hajszálak felszínén, és ógy erősíti őket, mint az igazi keratin. Így a haj szerkezete megerősödik, és ezzel egy időben olyan ellenálló lesz, mint egy új hajszál. A búzaproteinnek köszönhetően a haj hidratáltabbá válik és az is marad, megerősödik a szerkezete, illetve ragyogóan fényes és selymesen puha lesz. Az INCELL egy LOREAL laboratóriumai által kifejlesztett lipid, mely hasonlít a természetes ceramidokra. Hatását a hajszál belsejében fejti ki, megújítja a sérült részeket, elősegíti a kutikula összetartáát ezáltal a haj szerkezetét belülről erősíti.

Melegollóval a hajvágás teljesen új értelmet nyer. Egy forradalmian új megoldásnak köszönhetően az olló éle melegítve van. Vágás során a hajvégeket lezárja az olló éle, így a természetes proteinek, valamint a hajnak életet adó nedvesség a hajszálakban marad. Ezzel elősegíti a haj természetes regenerálódását.

A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, akkor a haj elveszti fényét, erejét és szépségét. A melegolló minden típusú és hosszúságú haj vágásához alkalmazható. Optimális eredményt lehet elérni alár vastag, normál, vagy vékony szálú, rövid vagy hosszú hajról legyen szó.

Fodrászaink vendégeink elégedettsége érdekében legjobb tudásuk szerint nyújtanak minőségi szolgáltatást, professzionális termékek felhasználásával. Célunk olyan frizurák készítése, melyekkel hangsúlyozni tudjuk a szalonunkba betérő vendégek egyéniségét. Mind formavilágban, mind hajszínben arra törekszünk, hogy olyan megjelenés kialakításában segítsünk, mellyel elégedetten távozhat.
Fodrászaink magasan képzett szakemberek, akik a precíz, klasszikus formavilágtól a legújabb trendekig ismerik a szépségipar ezen szegmensét.
Várjuk vendégeinket!
Morgana Beauty Szépségszalon

Vásárlási feltételek

A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére!

A kupon érvényességi ideje: 2018.02.12-2018.04.12.
A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges:
Szalonunk nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00.
06 30/608 4517
Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!

Az időpont lemondása telefonon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min. 48 órával!
Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni  kérlek  küldj SMS-t és visszahívunk!

A kuponok pontos felhasználási feltételeiről (elérhetőségek, időpont módosítások)  itt tájékozódhat:
www.morganaszalon.hu/aktualis-kuponjaink-2/

Elérhetőségek

Morgana Beauty Szépségszalon

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u. 6.

Telefon: 06-30/608 4517

Website: www.morganaszalon.hu

Hozzászólások ajánlatunkhoz

Szólj hozzá te is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!TOVÁBBI AJÁNLATOK


100% Kupon Bónusz garancia